Dry Ager DX 500® Premium S - lednice na suché zrání masa

Kód: DX0500PS
Doprava zdarma
Značka: Dry-Ager
127 325 Kč –20 % 101 860 Kč 84 181,82 Kč bez DPH
Do měsíce

DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!

DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.

Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patentyIzolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.

Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklimaideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.

Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.

DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.

Specifikace

  • dveře z nerez oceli
  • vnější skříň saténově černá
  • izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
  • vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)
  • teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
  • elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody
  • optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím
  • vnitřní LED osvětlení
  • automatické odmrazování a odpařování
  • optický i akustický alarm
  • uzamykatelné dveře
  • možnost zavěsit na zeď
  • maximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích

Obsah balení

  • horní police na maso (DX0025)
  • spodní police na maso (DX0028)

Video 


Záruka

  • 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)
  • 2 roky pro domácí použití

Soubory ke stažení

Návod k obsluze Dry-Ager DX500PS

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Lednice Dry-Ager® na suché zrání masa
Záruka: až 2 roky
Šířka: 60 cm
Hloubka: 61 cm
Výška: 90 cm
Vnitřní využitelný objem: 132 l
Vnitřní rozměr: 71 x 50 x 43 cm (v x š x h)
Značky: Dry-Ager

Dry Ager DX 500®

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %