Mistr grilu
České koření, gourmet sůl a dřevěné špalíky k zauzování Mistr Grilu
MISTR GRILU® je značka našeho (Grilování CZ) koření na grilování a od roku 2016 také značka kvalitních, ručně vyráběných dřevěných lupínků a špalíků k zauzení v grilu nebo peci.
V roce 2008 jsme začínali s nabídkou mnoha kořenících směsí z celého světa. Postupná změna našeho vnímání poměru kvalita/cena u nabízených produktů vyústila v roce 2014 v myšlenku vyrábět vlastní, kvalitní a cenově přijatelné kořenící směsi určené primárně ke grilování.
Inspirovali jsme se chutěmi a vůněmi nejoblíbenějších světových kořenících směsí a upravili je podle naší chuti. Všechno tak, aby se jednalo o originální koření na grilování.
Půlročním testováním a úpravami vzniklo prvních pět základních směsí. Na jejich vývoji se podílelo více lidí, kteří hodně grilují, a dali tak vzniknout značce MISTR GRILU®- koření na grilování.
Nejdůležitější charakteristikou produktu je pro nás kvalita. Koření proto vyrábíme v České republice, v moderním provozu a z kvalitních surovin. V našich kořeních najdete jen kvalitní třtinový cukr, snížený obsah mořské soli a nepoužíváme v nich žádné škodlivé a skryté přísady ani přidaný glutamát sodný (E621).
Vlastní výroba dřevěných lupínků je logickým krokem souvisejícím s růstem prodejů našeho koření a hledáním rozšíření nabízeného sortimentu. Stejně jako u koření chceme na náš trh dodávat kvalitní a cenově dostupný produkt. Dřevěné lupínky vyrábíme podobně jako koření v České republice. Pořezání dřeva, odkornění a balení je ruční práce. Ke štípání a štěpkování používáme stroje. Zpracováváme jen kvalitní dřevo. Naše nabídka obsahuje jak ovocné dřevo, tak i buk a olši jako nejvíce používané druhy dřeva na uzení v České republice. Výsledkem naší práce je velmi kvalitní produkt za férovou cenu.
Jedna z nejlepších kořenících směsí na steaky z krkovice s česnekem, oreganem a chilli, vhodná na jehněčí a hovězí maso i vaření v kuchyni.
TOP kořenící směs Mistr grilu se zauzenou paprikou, cibulí a česnekem nejen na steaky z krkovice a kuřecí maso. A bez soli.
Lehce štiplavá aromatická směs s oreganem, cibulí a česnekem ideální pro grilování pikantního bůčku a steaků z krkovice.
Aromatická kořenící směs bylinek a soli perfektní na ryby (zejména makrely a pražmy), kuřecí a jehněčí maso.
Stránka 1 z 7 - 77 položek celkem