Když se řekne domácí uzení, většina z nás si představí pořádný kus masa. Velkou oblibu si ale získal...
Základní rady a tipy: jak, co a proč
V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího.
Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.
Když grilovat maso, tak jedině čerstvé. Udržte ho tak co nejdéle pomocí vakuovačky Představte si, ž...
Stali jste se šťastným majitelem keramického grilu Big Green Egg a hledáte možnosti, jak jej co nejl...
Grilování má většina z nás neodmyslitelně spojené s létem a teplým počasím. Ačkoliv můžete grilovat ...
Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společenská událost. Připravova...
Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirkou a pořádně rozpálit g...
Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...
Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...
Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...
Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s rostoucí oblibou domácí...
I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat ...
Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení masa si v posledních lete...