Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený...
Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem...
Pepř Tellicherry z přírodní rezervace Periyar (Indie), chilli vločky z Asie, uzené papričky chipotle z Mexika a uzený česnek z Rakouska.
Černá mexická uzená sůl uzená jabloňovým dřevem, pražený pepř (Bucay pepper) z Ekvádoru, černý pepř z Indie a uzený česnek z Rakouska.
Klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici.