Japonské kuchyňské nože Global

Nejprodávanější

Japonský šéfkuchařský nůž Global G-2, 20 cm
 
2 990 Kč
Sada japonského šéfkuchařského nože G-2 a ostřiče nožů minoSHARP 220/BR
4 850 Kč –21 %
Původně: 4 850 Kč  (–21 %)
3 850 Kč
Japonský vodní brusný kámen Global minoSHARP 1000
 
1 790 Kč
Magnetická lišta na fixaci nožů Global, 51 cm
 
2 990 Kč
Japonský vykosťovací nůž Global G-21, 16cm
 
2 990 Kč
Japonský sekáček Global G-49/B, 400 g
 
5 790 Kč
Japonský nůž na šunku a lososa Global G-69, 27 cm
 
4 790 Kč
Japonský filetovací nůž Global G-30, 21 cm
 
3 990 Kč
Japonský sekáček na maso Global G-12, 16 cm
 
3 990 Kč
Japonský nůž na ovoce a zeleninu Global GS-5, 14 cm
 
2 290 Kč
10 položek celkem
Japonský vodní brusný kámen Global minoSHARP 1000
1 790 Kč
Kód: 1459
Japonský nůž na ovoce a zeleninu Global GS-5, 14 cm
Doprava zdarma
2 290 Kč
Kód: 1511
Japonský sekáček na maso Global G-12, 16 cm
Doprava zdarma
3 990 Kč
Kód: 1505
Japonský filetovací nůž Global G-30, 21 cm
Doprava zdarma
3 990 Kč
Kód: 1572
Japonský nůž na šunku a lososa Global G-69, 27 cm
Doprava zdarma
4 790 Kč
Kód: DC-1748
Japonský sekáček Global G-49/B, 400 g
Doprava zdarma
5 790 Kč
Kód: 1742
Magnetická lišta na fixaci nožů Global, 51 cm
Doprava zdarma
2 990 Kč
Kód: 1479
Japonský šéfkuchařský nůž Global G-2, 20 cm
Doprava zdarma
2 990 Kč
Kód: 1501
Japonský vykosťovací nůž Global G-21, 16cm
Doprava zdarma
2 990 Kč
Kód: 1508

Staňte se skutečným šéfkuchařem. Pracujte vždy s noži, jejichž čepel s ladnou lehkostí pronikne masem i tou nejtvrdší zeleninou. Tyto nože vyrábí japonská firma Yoshida Metal industry, jejíž tradice sahá až do roku 1954.

Yoshida Metal Industry má za cíl vždy hledat nové technologie výroby nožů. Postupně během let začala tato firma využívat techniku zpracování nerezové oceli a svůj cíl tak splnila. První série Global byla vyrobena v roce 1983 a získala si takovou popularitu, která je v této oblasti průmyslu dodnes zcela neochvějná.

Tip: nezapomeňte se také o nože pravidelně starat. Pořiďte si brusné kameny a ostřiče a udržujte nože neustále maximálně ostré.

100%