Koření na steaky

Toužíte po dokonalém steaku? Nejdůležitější je samozřejmě výběr kvalitního kusu masa z masného plemene, ale o perfektní chuť se postará také dobře zvolené koření na steaky. Díky němu pak můžete sobě i svým hostům připravit skvělý gastronomický zážitek.

Jaké koření na grilované maso je nejlepší?

Na tuto otázku není jednoduchá odpověď, protože každý člověk má jiné chutě. Někomu bude více vyhovovat jemnější koření na drůbež, někdo má raději americké grilovací koření na bbq a koření na hovězí maso, které má intenzivnější chuť i pálivost.

Pro všechny milovníky grilování jsme připravili steakové koření i další koření na grilování, které prodáváme pod značkou Mistr grilu. Kromě koření si můžete vybrat také z velkého množství ochucených gourmet solí, které podtrhnou chuť masa a dodají mu aroma vanilky, červeného vína nebo čerstvých bylinek.

TIP: Při grilování by se vám mohl hodit tento celosvětově vyhledávaný kambodžský pepř.

Nejprodávanější

Grilovací koření Mistr grilu Gaucho Argentina, 150 g
 
139 Kč
Grilovací koření Mistr grilu Steak America, 150 g
Grilovací koření Mistr grilu Steak America, 150 g
Momentálně nedostupné
Kód: 5280003
 
199 Kč
Grilovací koření Mistr grilu Picante Mexico, 150 g
Grilovací koření Mistr grilu Picante Mexico, 150 g
Momentálně nedostupné
Kód: 5280001
 
129 Kč
Steakové koření Killer Hogs Steak Rub, 311 g
Steakové koření Killer Hogs Steak Rub, 311 g
Momentálně nedostupné
Kód: 147593
 
469 Kč
BBQ koření Killer Hogs TX Brisket Rub, 311 g
 
469 Kč
Grilovací koření Killer Hogs The A.P. Seasoning, 396 g
 
469 Kč
Grilovací koření Kosmo´s Q SPG, 340 g
Grilovací koření Kosmo´s Q SPG, 340 g
Momentálně nedostupné
Kód: 150172
 
449 Kč
BBQ koření Kosmo´s Q Texas Beef, 391 g
BBQ koření Kosmo´s Q Texas Beef, 391 g
Momentálně nedostupné
Kód: 150154
 
449 Kč
Steakový pepř Don Marco’s Whiskey Chipotle, 135 g
 
379 Kč
27 položek celkem
Grilovací koření Mistr grilu Gaucho Argentina, 150 g
Tip
139 Kč

Jedna z nejlepších kořenících směsí na steaky z krkovice s česnekem, oreganem a chilli, vhodná na jehněčí a hovězí maso i vaření v kuchyni.

Kód: 5280002
Steakové grilovací koření Cattleman's Grill Original Cowboy Coffee Steak
Akce Uplynula doba minimální trvanlivosti
459 Kč –45 %
249 Kč

Směs přírodního třtinového cukru, košer soli, kávy a papriky. Perfektní na steaky, kotlety a kuřecí maso.

Kód: 135004
Grilovací koření Mistr grilu Steak America BEZ SOLI, 100 g
Tip
Kód: 5280009-B
Steakový pepř Don Marco’s Whiskey Chipotle, 135 g
Tip
379 Kč

Indický pepř, nejprve zušlechtěný whisky a následně usušený, se tak potkává s růžovou kamennou solí z Pákistánu, růžovým pepřem...

Kód: 110-003-135
BBQ koření Killer Hogs TX Brisket Rub, 311 g
469 Kč
Kód: 147598
Grilovací koření Killer Hogs The A.P. Seasoning, 396 g Kód: 147591
Steakový pepř Don Marco’s Classic Steak, 130 g
379 Kč

Klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici. 

Kód: 110-004-130
Franklin Barbecue Steak Rub
439 Kč

Steaková kořenící směs od Aarona Franklina, který má stejnou vášeň pro steaky stejně jako pro hovězí hrudí.

Kód: 126012
Steakové koření Texas T. Bones, 397 g
489 Kč
Kód: 147518
Steakový pepř Don Marco’s Smoked Garlic, 145 g
Tip
379 Kč

Pepř Tellicherry z přírodní rezervace Periyar (Indie), chilli vločky z Asie, uzené papričky chipotle z Mexika a uzený česnek z Rakouska.

Kód: 110-006-145
Steakový pepř Don Marco’s Red Heat, 115 g
379 Kč

Papričky Ancho a Habanero z Mexika, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie, chilli vločky z Asie, kouřový pepř z jižní Indie a pražený...

Kód: 110-002-115
Steakové koření Burnt Finger Steakhouse grill, 335 g Kód: 147609
Nahoru
Další produkty

Jak připravit dokonalý steak

Steak mnozí považují za to nejlepší, co můžete na grilu připravit. Jeho příprava může vypadat jako tajné umění, ale stačí znát pár zásad a vaše steaky budou v okolí vyhlášené. Tajemství dokonalého steaku přitom nespočívá v dokonalém koření na steaky.

  • Nejdůležitější je výběr masa. Vybírejte maso z masných plemen s dostatkem tuku, rozhodně vyzrálé 3-4 týdny.
  • Maso by před grilováním mělo dosáhnout pokojové teploty.
  • Ideálně grilujte metodou "reverse sear" a měřte vnitřní teplotu masa vpichovým teploměrem na požadovaný stupeň propečení
  • Po grilování nechte maso 3- 5 minut odpočívat zakryté alobalem, zajistí to jeho šťavnatost.

Koření na steaky by mělo především odpovídat vaší chuti. Grilovací nebo BBQ koření, stejně jako koření na vepřové maso mohou být pro někoho skvělou volbou, jiný ale dá přednost obyčejné soli a pepři.

Tip: Přečtěte si více tipů na dokonalý steak, které vám zaručí, že se vaše grilování vždycky povede.

×

Splátková kalkulačka ESSOX

96 %