Recepty

Grilované makrely

Makrela je určitě nejvíce grilovanou rybou u nás. Má dvě základní výhody - je tučná, takže se snižuj...

Zauzený losos v grilu

Máte gril s víkem? Pojďte si s námi zaudit lososa v grilu pomocí udicích lupínků na uzení ryb. ...

Hovězí trhané maso

Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...

Sekaná se sýrem

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...

Yakitori

Yakitori je japonský grilovaný pokrm z kousků kuřecího masa napíchnutých na špejlích ze dř...

Pork belly Burnt ends (kostky z bůčku low & slow)

Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky a grilovat napřímo nebo ho přip...

Vepřová krkovice Gaucho Argentina rožněná v kotlovém grilu Weber

S rotisserií (elektrický otáčecí špíz) zažijete při grilování spoustu zábavy a vynikajících výsledků...

Vepřové trhané maso

Vepřové trhané maso (vepř. plec), v USA známé jako "pulled pork" nebo "Boston butt" je spolu s hověz...

Plněné hamburgery

Plněné burgery vás jednoduše dostanou! A hlavně - fantazii se meze nekladou... Naplňte si svůj burge...

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Vyzkoušejte lososa na cedrovém prkénku dle našeho videoreceptu.  ...

Zauzené kuře na pivní plechovce

Pokud máte gril s víkem, můžete si připravit americkou klasiku Beer-Can-Chicken neboli kuře na plech...

Vepřová žebra

Vepřová žebírka jsou jedním ze 4 pilířů amerického barbecue. Kdo by je neznal. Ale ochutnat je takov...

100%