Recepty na grilování masa, ryb a dalších pochoutek

Inspirace pro všechny příznivce grilování je tady. Na své si přijdou milovníci masa i vegetariáni. Připravili jsme pro vás mnoho receptů na gril a přehledně je rozdělili do kategorií podle hlavních surovin. Recepty obsahují soupis surovin i grilovacích potřeb a fotopostup, takže je bez problémů zvládnou i úplní začátečníci

Pikantní bůčkové plátky

Jak grilovat bůček? No, můžete ho ugrilovat vcelku při nízké teplotě jako trhané maso nebo na teplot...

Uzené hamburgery

Tak tohle je naprostá pecka! Kouř z udírny dodá hamburgerům úžasnou barvu a zejména chuť. Tyto hambu...

Uzený bůček

Jak si doma vyudit výborný bůček? Tak přesně tohle uvidíte v našem dalším video receptu. Pro uzení p...

Chleba pečený v keramickém grilu

Čerstvý, doma pečený chleba získává u nás v posledních letech na popularitě. Existuje mnoho webů věn...

Grilované makrely

Makrela je určitě nejvíce grilovanou rybou u nás. Má dvě základní výhody - je tučná, takže se snižuj...

Zauzený losos v grilu

Máte gril s víkem? Pojďte si s námi zaudit lososa v grilu pomocí udicích lupínků na uzení ryb. ...

Hovězí trhané maso

Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...

Sekaná se sýrem

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...

Yakitori

Yakitori je japonský grilovaný pokrm z kousků kuřecího masa napíchnutých na špejlích ze dř...

Pork belly Burnt ends (kostky z bůčku low & slow)

Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky a grilovat napřímo nebo ho přip...

Vepřová krkovice Gaucho Argentina rožněná v kotlovém grilu Weber

S rotisserií (elektrický otáčecí špíz) zažijete při grilování spoustu zábavy a vynikajících výsledků...

Vepřové trhané maso

Vepřové trhané maso (vepř. plec), v USA známé jako "pulled pork" nebo "Boston butt" je spolu s hověz...

96 %