Recepty na grilování masa, ryb a dalších pochoutek
Inspirace pro všechny příznivce grilování je tady. Na své si přijdou milovníci masa i vegetariáni. Připravili jsme pro vás mnoho receptů na gril a přehledně je rozdělili do kategorií podle hlavních surovin. Recepty obsahují soupis surovin i grilovacích potřeb a fotopostup, takže je bez problémů zvládnou i úplní začátečníci.
Jak grilovat bůček? No, můžete ho ugrilovat vcelku při nízké teplotě jako trhané maso nebo na teplot...
Tak tohle je naprostá pecka! Kouř z udírny dodá hamburgerům úžasnou barvu a zejména chuť. Tyto hambu...
Jak si doma vyudit výborný bůček? Tak přesně tohle uvidíte v našem dalším video receptu. Pro uzení p...
Čerstvý, doma pečený chleba získává u nás v posledních letech na popularitě. Existuje mnoho webů věn...
Makrela je určitě nejvíce grilovanou rybou u nás. Má dvě základní výhody - je tučná, takže se snižuj...
Máte gril s víkem? Pojďte si s námi zaudit lososa v grilu pomocí udicích lupínků na uzení ryb. ...
Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...
Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...
Yakitori je japonský grilovaný pokrm z kousků kuřecího masa napíchnutých na špejlích ze dř...
Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky a grilovat napřímo nebo ho přip...
S rotisserií (elektrický otáčecí špíz) zažijete při grilování spoustu zábavy a vynikajících výsledků...
Vepřové trhané maso (vepř. plec), v USA známé jako "pulled pork" nebo "Boston butt" je spolu s hověz...