Koření na pravé americké barbecue (BBQ)
Pravé americké barbecue (barbeque, BBQ, apod.) má tři základní "pilíře" a to vepřové trhané maso (pulled pork), hovězí hrudí (beef brisket) a vepřová žebírka (pork ribs). Zkuste ale také např. trhané hovězí maso (pulled beef).
Pokud si budete chtít tyto dobroty, které se pomalu grilují při nízké teplotě i 10 a více hodin připravit doma, rozhodně se neobejdete bez koření na barbecue. Koření od mistrů, kteří svoje směsi ladí i několik desítek let.
Nejprodávanější
Americké BBQ koření z mistrovského teamu „Killer Hogs Championship BBQ Team“ Malcolma Reeda. Ideální na žebírka.
BBQ kořenící směs Mistr grilu s třtinovým cukrem, paprikou, kouřovým aroma a špetkou chilli. Ideální na žebírka a vepřové trhané maso.
Všechna tato koření jsou přímo ze "srdce" amerického barbecue - z Kansas City. Teď už jen zbývá okořenit pořádný kus masa, roztopit vhodný gril na BBQ na nízkou teplotu, připravit si špalíky na zauzování v grilu a můžete začít.
Najdete u nás značky jako např. Meat Church, Kosmo´s Q, Killer Hogs, Blues Hog a další.
TIP grilmastera: Dojdejte svým jídlům "něco" navíc díky kvalitnímu kampotskému pepři.