Grilovací teploměry a termosondy pro měření vnitřní teploty masa
Základem nejen výtečného steaku nebo hamburgeru, ale každého masa je přesný přehled o jeho vnitřní teplotě. Teplotu bychom měli měřit uvnitř masa i během pečení či grilování a to jednak proto, aby došlo k řádnému a bezpečnému propečení (minimálně na požadovanou vnitřní bezpečnou teplotu) a zároveň proto, aby maso nebylo zbytečně příliš vysušené.
Nejprodávanější
![Meater 2 Plus bezdrátový teploměr na maso](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.grilovani.cz/user/shop/detail/34567-11_meater-2-plus-bezdratovy-teplomer-na-maso.jpg?6613fd51
)
Bezdrátový inteligentní teploměr na měření vnitřní teploty masa s dosahem Bluetooth až 75 m a možností připojení k wifi.
![Bezdrátová termosonda Meater+](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.grilovani.cz/user/shop/detail/29211_bezdratova-termosonda-meater.jpg?5fd2a946
)
Bezdrátový inteligentní teploměr na měření vnitřní teploty masa s dosahem Bluetooth až 50m a možností připojení k wifi.
Kromě vpichových teploměrů pro okamžité měření vnitřní teploty u nás najdete i termosondy na průběžné měření během tepelné úpravy.
Termosondy značek Thermapen, Weber a dalších, využijete zejména při delším pečení větších kusů masa, jako je např. roastbeef, vepřové i hovězí trhané maso, sekaná apod. Naopak vpichové teploměry využijete při zjišťování vnitřní teploty steaků z masa i ryb, hamburgerů, špízů a všude tam, kde grilujete menší kusy masa.
Tip: v našem sortimentu naleznete také grilovací koření, sůl nebo grilovací omáčky, podpalovače nebo japonské kuchyňské nože. Všechno toto vybavení pak podpoří váš kulinářský výsledek.