Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Vyzkoušejte si ugrilovat vepřovou panenku marinovanou v kubánské pikantní marinádě mojo, připravené z osmahnutého česneku, limetové šťávy a římského kmínu. Jako přílohu jsme připravili pečené batáty.
Vepřová panenka 1-2 kusy celkem do 1 kg |
1/2 hrnku olivového oleje |
8 stroužků česneku nakrájených na plátky |
1 lžička mletého římského kmínu |
1/3 hrnku limetkové šťávy |
1/3 hrnku pomerančové šťávy |
1 1/2 lžičky soli |
1/2 lžičky mletého černého pepře |
1/2 lžičky oregana |
1/4 hrnku nakrájené natě koriandru |
cibule nakrájená na plátky |
1 oloupaný a nakrájený pomeranč na ozdobu |
Vpichový teploměr nebo termosonda |