Grilujeme vepřové maso: recepty a postupy

Poradíme vám, jak naložit vepřové maso do výtečných marinád. Ukážeme, jak probíhá správné pečení vepřového masa. Předvedeme, jak v grilu udit. Nejen začátečníci, ale i pokročilí tady najdou zajímavé recepty a informace. Trhané vepřové maso, žebra i bůček – na co si jen vzpomenete. BBQ, uzení i rožnění. 

Potřebné ingredience najdete v sekci Grilovací koření, omáčky, gourmet sůl a další dochucovadla.  

Zauzená krkovice a kotleta v grilu

Toto prostě nemůžete vynechat. Perfektní výsledek, delikátní chuť a vše za pár korun s použitím udic...

Vepřové trhané maso

Vepřové trhané maso (v USA se ten řez jmenuje "boston butt"), v USA známé jako "pulled pork" je spol...

Vepřová žebra (pork ribs)

Vepřová žebírka jsou jedním ze 4 pilířů amerického barbecue. Kdo by je neznal. Ale ochutnat je takov...

Grilovaný bůček low&slow

T Také jste dostali při shlédnutí těchto fotek chuť na pořádně šťav...

Zauzená sekaná

  ...

Vepřové špízy

   ...

Grilovaná krkovice v pivní marinádě

V dalším videoreceptu jsem připravil grilovanou krkovici marinovanou v belgické pivní marinádě. Mari...

Vepřová krkovice Gaucho Argentina rožněná v kotlovém grilu Weber

S rotisserií (elektrický otáčecí špíz) zažijete při grilování spoustu zábavy a vynikajících výsledků...

Pork belly Burnt ends (kostky z bůčku low & slow)

Bůček je prostě jedna z českých klasik. Můžete ho nakrájet na plátky a grilovat napřímo nebo ho přip...

93 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení