Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Návod na použití uvedený na obalu:
Uzené maso - kusy masa se nasolí směsí Praganda (20 - 30 g/1 kg masa). Nasolené maso se nechá asi 2 dny v chladu zaležet. Poté se zalije lákem (na 1 litr se použije 100 g Pragandy) a nechá se zaležet až 10 dnů v chladnu, přičemž se doporučuje po 2 - 3 dnech maso překládat. Zaležené maso udíme obvyklým způsobem.
Zajímá vás, jak naložit maso na uzení? Potom si přečtěte tento článek.
EAN: | 8595005007021 |
---|---|
Váha: | 250 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.