Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Čerstvý, doma pečený chleba získává u nás v posledních letech na popularitě. Existuje mnoho webů věnovaných pouze pečení chleba. Všichni z vás, kdo to již zkusili, uznají, že domácí, vlastníma rukama připravený chléb chutná mnohem více než ten kupovaný. No, a proč si takový domácí chléb neupéct v grilu?!
Keramické grily obecně fungují jako pec/trouba a lze je využít k pečení všeho, co pečete doma v el. troubě. Takže i chleba! A když kvalitní domácí chléb, tak na nejlepším keramickém grilu na trhu - zeleném Big Green Egg. A nebudeme ho péct "navolno", ale použijeme americký litinový hrnec Lodge Double Dutch Oven, který je přímo stvořený k pečení chleba nejen v grilu, ale i peci, troubě, apod.
300 g pšeničné chlebové mouky |
200 g žitné chlebové mouky |
430 ml vody |
10 g soli |
4 g instantního droždí |
5 g drceného kmínu |
ConvEGGtor pro BGE Large |
Litinový hrnec Lodge Double Dutch Oven |
Keramický gril Big Green Egg |
Dobrou chuť!