Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.
Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.
Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 1000® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.
Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 °C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.
DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.
Záruka: | až 2 roky |
---|---|
EAN: | 4251309903455 |
Šířka: | 70 cm |
Hloubka: | 75 cm |
Výška: | 165 cm |
Vnitřní využitelný objem: | 435 l |
Vnitřní rozměr: | 138 x 54 x 56 cm (v x š x h) |
Značky: | Dry-Ager |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Video recept: BBQ 🐤kuře ve Weber Smokey Mountain | CHUŤOVÁ BOMBA 💣 ...
Video recept: 🦆Kachní prsa 🔥grilovaná v plynovém grilu Broil King Baron | DELIKATESA 👌 ...
Video recept: 🐂Hovězí hrudí pomalu 🔥grilované ve Weber Smokey Mountain ...