Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Gril Smoky Fun přímo vybízí ke grilování kuřat, kachen a krůt. Je přímo konstruován k pomalému grilování (barbecue) velkých kusů masa - drůbež, hovězí hrudí, žebra, vepřové trhané maso, kýty apod.
Pokud budete kachny grilovat při teplotě kolem 140-160st. Celsia, zaručujeme po 3 hodinách výsledek ve formě rozpadajícího se masa, které je ale velmi šťavnaté a chutné. Dodržení teploty je však klíčové. Čím vyšší teplota, tím bude maso více vysušené.
Pokud grilujete v grilu Smoky Fun, doporučujeme využít plně grilovací plochu a připravit zároveň zeleninu a přílohu (např. brambory).