T...
Grilujeme drůbeží maso: recepty a postupy
Kuřecí křídla, čtvrtky i kuře vcelku, to všechno se dá na grilu připravit. Stejně tak ostatní drůbež. A nemusíte se omezovat jen na grilování, pusťte se také do uzení.
Je libo tradiční česká příprava, nebo americká klasika? Obojí není žádný problém. Zabrousíme také do Thajska a Japonska. To nejlepší, co můžete hostům při grilování drůbeže nabídnout, najdete právě tady. Udělejte si dostatečné zásoby koření na drůbež a začněte experimentovat. Fantazii se meze nekladou.
Příprava masa na grilování pastrami...
Jeden z nejznámějších italských receptů na grilování "Pollo al Mattone" - kuře pod cihlou. Vhod...
Grilované kuře nepřímou metodou v grilu Weber na dřevěné uhlí a marinované v teriyaki marinádě... ...
Kachna uzená v grilu na dřevěné uhlí podle čínského receptu. Kachnu jsme připravili podle receptu S...
Gril Smoky Fun přímo vybízí ke grilování kuřat, kachen a krůt. Je přímo konstruován k pomalému grilo...
Video recept: kuře na plechovce piva Grilované kuře na plechovce piva patří k celosvětově nejoblíbe...
Grilovací potřeby Weber Alu misky malé Weber Alu misky velké ...
Yakitori je japonský grilovaný pokrm z kousků kuřecího masa napíchnutých na špejlích ze dř...
Grilovací potřeby Grilovací kartáč Triangl 53 cm Grilovací kleště s dřev...