Grilujeme drůbeží maso: recepty a postupy

Kuřecí křídla, čtvrtky i kuře vcelku, to všechno se dá na grilu připravit. Stejně tak ostatní drůbež. A nemusíte se omezovat jen na grilování, pusťte se také do uzení.

Je libo tradiční česká příprava, nebo americká klasika? Obojí není žádný problém. Zabrousíme také do Thajska a Japonska. To nejlepší, co můžete hostům při grilování drůbeže nabídnout, najdete právě tady. Udělejte si dostatečné zásoby koření na drůbež a začněte experimentovat. Fantazii se meze nekladou.

Grilovaná husa

T...

Krůtí pastrami

    Příprava masa na grilování pastrami...

Grilované kuře pod cihlou

Jeden z nejznámějších italských receptů na grilování "Pollo al Mattone" - kuře pod cihlou. Vhod...

Grilované kuře teriyaki

Grilované kuře nepřímou metodou v grilu Weber na dřevěné uhlí a marinované v teriyaki marinádě... ...

Zauzená kachna

Kachna uzená v grilu na dřevěné uhlí podle čínského receptu. Kachnu jsme připravili podle receptu S...

Grilované kachny v grilu Smoky Fun

Gril Smoky Fun přímo vybízí ke grilování kuřat, kachen a krůt. Je přímo konstruován k pomalému grilo...

Kuře grilované na plechovce piva (Beer Can Chicken)

Vyzkoušejte nejoblíbenější úpravu kuřete v grilu vůbec. Použijte naši sadu na grilování kuřete na pl...

Grilované kuře s bylinkovým máslem

  Grilovací potřeby  Weber Alu misky malé Weber Alu misky velké ...

Yakitori

Yakitori je japonský grilovaný pokrm z kousků kuřecího masa napíchnutých na špejlích ze dř...

Grilované kuřecí čtvrtky v pivní marinádě

  Grilovací potřeby  Grilovací kartáč Triangl 53 cm Grilovací kleště s dřev...

96 %