Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Gril Smoky Fun je celosvětově oblíbený gril s perfektním vzhledem ve stylu country. Gril této konstrukce má původ v USA, kde je velmi rozšířený a používá se při všech soutěžních klání v BBQ, V USA a zejména v oblasti Kansas City a Memphisu se grilují velké kusy masa (tzv. barbecue) jako je hovězí hrudí, vepřová plec (trhané vepřové maso/pulled pork) a velká žebra způsobem zvaným "low and slow" - tzn. při nízké teplotě a pomalu. Není nic neobvyklého, že se takové kusy masa grilují i více jak 10 hodin, samozřejmě za přítomnosti kouře a ideálně při teplotě 110°C (225°F).
V nabídce máme grily Smoky Fun pro domácí použití, ale i grily profesionální pro cateringové účely. Velkou část spokojených vlastníků grilů Smoky Fun tvoří provozovatelé restaurací, kde je gril i lákavou podívanou pro jejich hosty.
Všechny modely Smoky Fun jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a tak Vám na ně můžeme dát záruku 5 let na funkčnost a prohoření materiálu.
Díky své pevné konstrukci a kvalitnímu designu je Smoky Fun i poutavou ozdobou, která dodá vaší zahradní grilovací party atmosféru pravého amerického ranče.
Smoky Fun nabízí vysokou kvalitu a efektivní přípravu pokrmů, kdy je možné topit jak dřevěným uhlím, tak hlavně dřevem, což je velmi ekonomické a tak vás několikahodinový provoz grilu Smoky Fun nestojí tolik jako při grilování v jiných grilech. Zkušení grilmasteři z USA doporučují topit dřevěným uhlím a kouř vytvářet přihazováním špalíků dřeva - např. hickory nebo mesquite. V Čechách můžete použít dřevo ovocných stromů nebo buk a olši.
Obsluha Smoky Fun je velice jednoduchá. Oheň se zakládá ve spalovací komoře. Pomocí regulačních klapky na spalovací komoře a na komíně a zároveň i množstvím dřeva regulujeme teplotu v grilovací komoře, kterou nám ukazuje teploměr umístěný na víku grilu Smoky Fun.
Horký vzduch proudí ze spalovací komory do grilovací komory. Se vzdáleností od spalovací komory klesá teplota.
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem