Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Steaky z krkovice - základní pilíř české grilovačky! Zkuste je ale jednou jinak, než jen posypat směsí grilovacího koření. Zkuste je grilovat neochucené a chuť dodat až po ugrilování pomocí ochuceného másla. A nezapomeňte - minimální bezpečná vnitřní teplota vepřového masa je 63 °C. ALE při této teplotě budou steaky ještě tuhé, takže ideální teplota ke konzumaci by měla být od 70 °C výše. (za mě 75 - 80 °C). Takže nezapomeňte používat vpichový teploměr!
Video recept: BBQ 🐤kuře ve Weber Smokey Mountain | CHUŤOVÁ BOMBA 💣 ...
Video recept: 🦆Kachní prsa 🔥grilovaná v plynovém grilu Broil King Baron | DELIKATESA 👌 ...
Video recept: 🐂Hovězí hrudí pomalu 🔥grilované ve Weber Smokey Mountain ...