Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Tato kniha je nepochybně tou nejzajímavější, nejucelenější a fakticky nejobsažnější publikací o grilování a je předurčena k tomu, aby se zabydlela v kuchyních a u venkovních grilů profesionálů i běžných domácností. Každý detail je jasně vysvětlen tak, aby byl srozumitelný a zajímavý.
Takže rozpalte svůj gril! (Autor: Mario Batali, Molto Mario (The Food Network), Mario Batali’s Simple Italian Food)
Nepostradatelná příručka pro všechny, kdo milují grilování, ať se jedná o úplného nováčka nebo toho nejzkušenějšího šéfkuchaře. (Autor: Tom Colicchio, Think like a Chef)
Zvládněte špičkové techniky grilování s touto názornou publikací Stevena Raichlena. Díky více než 1 000 barevných fotografií, které popisují postup krok za krokem, představuje kniha Jak grilovat všechny prvky grilování od vybudování důmyslného trojzónového žáru přes tajemství správného grilování steaků Porterhouse, žebírek, steaků z ryb, kebabu nebo kuřecích prsou. Pochopitelně nechybí ani postup na dokonalý burger. V knize najdete 100 receptů, každý z nich představuje jinou techniku a nezapomenutelně lahodné pochoutky!
EAN: | 97880227605255 |
---|---|
Značky: | Ostatní |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.