+420 608 512 393 Volejte Po-Pá  8-17h, So 9-12h

Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi cenné informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

Grilování CZ s.r.o.
Blahoutova 643
530 12 Pardubice
IČ: 03545482

Kontakt na osobu odpovědnou za ochranu osobních údajů:

Tomáš Dytrych
Telefon: +420 608 512 393 (volejte Po-Pá  8-17h)
E-mail: info@grilovani.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:


Účel zpracování

Právní titul

1)

vyřízení objednávky

Plnění smlouvy1

2)

vyřízení reklamace

Plnění smlouvy2

3)

zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum

Oprávněný zájem3

4)

cílená nabídka našeho zboží a služeb

Souhlas4

5)

marketingové akce

Souhlas5

6)

hodnocení spokojenosti s nákupem

Souhlas6

7)

zlepšování našeho webu na základě anonymizovaných dat z jeho používání

Oprávněný zájem7

1Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1b)
2Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1b)
3Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1f)
4Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1a)
5Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1a)
6Viz Nařízení GDPR, Článek 6, odst. 1a)

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.


Osobní údaje

Účel zpracování

Jméno, příjmení, oslovení

1, 2, 3, 4, 5, 6

Pohlaví

1, 2, 3, 4, 5, 6

Adresa pro zasílání objednaného zboží

1, 2

Fakturační adresa

1, 2

Telefonní číslo

1, 2, 3

E-mailová adresa

1, 2, 3, 4, 5, 6

Historie nákupů

2, 3, 4, 5, 6

Historie navštívených stránek na webu

4, 5, 7

Historie aktivit v e-mailových kampaních

4, 5

Cookies, anonymizovaná IP adresa

1, 4, 5, 7

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom vám mohli nabízet ten nejlepší obsah přesně na míru, tak vybíráme spolehlivé dodavatele a používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.


Název

Země

Účel zpracování

Google Analytics

US

7

Adform

DK

4, 5

Google Adwords

US

4, 5

Seznam / Imedia

CZ

4, 5

Facebook

US

4, 5

Heureka

CZ

6

Hotjar

MA

7

Smartlook

CZ

7

Česká pošta

CZ

1

Webový Servis

CZ

4, 5

GEIS

CZ

1

DPD

CZ

1

Smartsupp

CZ

3

SmartEmailing

CZ

4, 5

Etnetera Activate

CZ

4, 5

Acomware

CZ

4, 5

Předávání osobních údajů do třetích zemí

Zajištění některých našich služeb vyžaduje, abychom předávali vaše osobní údaje ke zpracování mimo země EU. K předávání však dochází v souladu s legislativními požadavky a v každém případě je zabezpečena ochrana vašich osobních údajů. Konkrétně se jedná o cloudové služby (uložiště údajů) příslušných dodavatelů v USA (viz tabulka výše). Více informací je k dispozici zde:

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelu zpracování:


Účel zpracování

Doba uložení osobních údajů

1)

vyřízení objednávky

Nejdéle 10 let od vystavení daňového dokladu

2)

vyřízení reklamace

Nejdéle 1 rok od ukončení reklamačního řízení

3)

zodpovězení vašich dotazů na naše kontaktní centrum

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

4)

cílenou nabídku našeho zboží a služeb

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

5)

marketingové akce

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

6)

hodnocení spokojenosti s nákupem

Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

7)

zlepšování našeho webu na základě anonymizovaných dat z jeho používání

50 měsíců


V případě vašeho souhlasu pro přímý marketing vyhodnocujeme vaši aktivitu (otevírání e-mailů, klikání na odkazy v nich) a pokud neprojevíte žádnou aktivitu po dobu 12 měsíců, považujeme to za odhlášení a z databáze vás vyřadíme.


Pokud odvoláte svůj souhlas, přestaneme vaše osobní data zpracovávat okamžitě, lhůty 30 dnů jsou uvedené zejména z důvodu nutné synchronizace dat mezi používanými systémy a výmazu osobních údajů i ze všech záloh.

Profilování a automatizované zpracování

V našich marketingových kampaních provádíme profilování a automatizované zpracování pouze za účelem cílené nabídky našeho zboží a služeb – chceme vám nabízet to, co je pro vás relevantní a nezatěžovat vás zbytečnostmi. Nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování pro účel automatizovaného rozhodování, které by pro vás mělo právní účinky nebo se vás nějak významně dotýkalo.

Pravidla používání cookies

Pro usnadnění používání našich webových stránek používáme soubory cookies, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory cookies používáme k tomu, abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem.

Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho počítače vymazat, zablokovat jejich příjem nebo pracovat v tzv. anonymním režimu, kde se cookie automaticky smažou při zavření okna prohlížeče. Pro bližší informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

Bližší popis jednotlivých kategorií cookies

Nezbytné cookies (Typ 1)

Základní cookies jsou nezbytné k tomu, aby naše webové stránky plnily své základní funkce. Tyto soubory cookies umožňují navigaci na stránkách a použití vámi požadovaných prvků, např. přístup k zabezpečeným oblastem stránek, obsah košíku, přihlášení uživatele, apod. Bez těchto cookies bychom nemohli poskytovat služby, které umožňují provoz těchto stránek.

Do této kategorie spadají tyto cookies:

  • identifikace vaší návštěvy (sezení)
  • identifikace nákupního košíku
  • identifikace vlákna chatu pro kontaktování naší podpory

Analytické a výkonnostní cookies (Typ 2)

Cookies týkající se výkonu shromažďují anonymní informace o tom, jakým způsobem návštěvníci používají naše webové stránky. Tyto soubory cookies nám ukazují, jak probíhá interakce mezi návštěvníky a našimi webovými stránkami, neboť nám poskytují informace o navštívených oblastech, o čase stráveném na stránkách a o výskytu případných problémů, např. chybových hlášení. Tyto informace nám pomáhají zlepšit výkon našich webových stránek. Tyto cookies nemohou shromažďovat informace o aktivitách uživatele na jiných webových stránkách.

Do této kategorie spadají tyto cookies:

Funkční cookies (Typ 3)

Tyto cookies umožňují vylepšování komfortu a účinnosti webových stránek a zpřístupňují nejrůznější funkce. Ve funkčních cookies lze například uložit preferenci uživatelů.

Do této kategorie spadají tyto cookies:

  • informace o poskytnutí / odmítnutí souhlasu se zpracováním cookies pro cílenou reklamu
  • informace o nastavení úrovně souhlasu se zpracováním cookies

Cookies pro cílenou reklamu a remarketing (Typ 4)

Tyto cookies se používají pro zobrazení reklamy, která je relevantní pro uživatele a jeho zájmy. Tyto cookies lze také použít pro uložení a měření efektivity reklamní kampaně, se kterou se zákazník seznámil během návštěvy konkrétních webových stránek. Díky tomu lze také lépe komunikovat s potenciálními inzerenty. Naše společnost používá tento typ cookies za účelem marketingu. Získané informace použijeme k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.

Do této kategorie spadají tyto cookies:

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získat opis vašich osobních údajůnapište nám a my vám pošleme, jaká data o vás máme,

  • opravit vaše osobní údajenapište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,

  • vymazat vaše osobních údajů – pokud si nepřejete, aby vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,

  • omezit zpracování vašich osobních údajůpokud žádáte o omezení zpracování vašich osobních údajů, dejte nám vědět a my to zařídíme,

  • odvolat souhlas se zpracováním vašich osobních údajů – pokud chcete odvolat váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.

  • vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů. Pokud se jedná o zpracování osobních údajů pro účely přímého marketingu týká se námitka i profilování. Pokud budete chtít toto právo uplatnit, kontaktujte nás prosím.

  • podat stížnost – naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny vaše případné stížnosti vyřešíme k vaší spokojenosti spolu)

Na vaše žádosti budeme reagovat bez zbytečného odkladu a v každém případě do 1 měsíce od jejího obdržení.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

Při nákupu nad 1 999 Kč doprava zdarma Dárek k objednávce Gril sestavíme a předáme v naší prodejně Většinu výrobků osobně testujeme

Chráníme Vaše soukromí

Na Grilování.cz si vybere každý

V našem obchodě seženete jen ty nejkvalitnější grily a udírny předních světových značek jako Weber, Big Green Egg nebo Bradley Smoker. Vybírat přitom lze z bezpočtu druhů i typů výrobků, splníme tak požadavky úplně každého zákazníka. Kromě grilů a udíren si můžete pořídit i nejrůznější grilovací náčiní a mnoho dalšího, pro Vaše ideální grilování je tedy učiněno maximum.

Nakupovat u nás se vyplatí

Kromě pestré nabídky všeho pro kvalitní grilování a nízkých cen se u nás můžete spolehnout na rychlou expedici Vaší objednávky a plně profesionální přístup. Na našich stránkách navíc naleznete recepty na grilování a rady a tipy na grilování. Pokud potřebujete poradit konkrétně, neváhejte mě kontaktovat.

Kontakty

Vilémov u Golčova Jeníkova 283,
582 83, Zobrazit na mapě

Ověřeno zákazníky


Ověřený zákazník  před 5 dny

košile bude rozbalena a vyzkoušena až pod stromečkem

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Nahoru
2018 © Grilovani.cz - Všechna práva vyhrazena.
Eshop na míru vytvořil Webový servis