+420 608 512 393 Volejte Po-Pá  8-17h, So 9-12h

Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi cenné informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

Grilování CZ s.r.o.
Blahoutova 643
530 12 Pardubice
IČ: 03545482

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Tomáš Dytrych
Telefon: +420 608 512 393 
E-mail: info@grilovani.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  1. vyřízení objednávky
  2. vyřízení reklamace
  3. zodpovězení Vašich dotazů na naše kontaktní centrum
  4. cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  5. marketingové akce
  6. uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek
  7. datum narození pro přání k narozeninám

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení, oslovení
  • Pohlaví
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů
  • Historie navštívených stránek na webu
  • Historie aktivit v e-mailových kampaních

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom Vám mohli nabízet to nejlepší zboží a služby přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé Vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.
Tam, kde není zpracování osobních údajů nezbytné pro správné fungování našich služeb můžete odmítnout jejich zpracování tím, že u příslušného řádku kliknete na příslušný odkaz.

POZOR!
Odmítnutí se ukládá do cookie na vašem aktuálním počítači nebo zařízení.
Pokud používáte více počítačů / zařízení pro přístup k našim službám, tak je nutné zákaz provést na každém z nich (netýká se odhlášení z e-mailové komunikace, to je vázáno na e-mail a stačí ho provést jen z jednoho zařízení).

  Název   Země   Účel zpracování   Akce
   Facebook US    Sdílení, cílená reklama    
   Adform DK    Cílená reklama
   Google Adwords US    Cílená reklama

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:

 Účel zpracování  Doba uložení osobních údajů
 Vyřízení objednávky  Nejdéle 2 roky od vystavení daňového dokladu
 Vyřízení reklamace  Nejdéle 1 rok od ukončení reklamačního řízení
 Cílená nabídka zboží a služeb  Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
 Marketingové akce  Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
 Uchování historie nákupů pro
 účely cílení nabídek
 Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu
 Přání k narozeninám  Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

V případě, že jste odvolal(a) souhlas s e-mailovou marketingovou komunikací (odhlášením, kliknutím na Toto je SPAM), tak uchováváme Vaši e-mailovou adresu v zakódované podobě trvale - aby se nemohlo stát, že se náhodou znovu někdy přihlásíte.

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získání opisu osobních údajů - napište nám a my Vám pošleme, jaká data o Vás máme,

  • opravu osobních údajů - napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,

  • výmaz osobních údajů - pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,

  • odvolat souhlas - pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.

  • podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny Vaše případné stížnosti vyřešíme k Vaší spokojenosti spolu)

Profilování a automatizované zpracování

Pro zlepšování našich služeb a cílené nabídky zboží používáme nástroje pro automatizované zpracování a profilování. Sledujeme chování zákazníků na našem webu a v e-mailu a podle toho upravujeme naše stránky a kampaně, abychom Vám dokázali nabídnout služby přímo na míru. Pokud nesouhlasíte s profilováním, prosím zakažte to ve výše uvedené tabulce, kde tak můžete učinit pro jednotlivé služby.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

Při nákupu nad 1 999 Kč doprava zdarma Dárek k objednávce Gril sestavíme a předáme v naší prodejně Většinu výrobků osobně testujeme

Chráníme Vaše soukromí

Na Grilování.cz si vybere každý

V našem obchodě seženete jen ty nejkvalitnější grily a udírny předních světových značek jako Weber, Big Green Egg nebo Bradley Smoker. Vybírat přitom lze z bezpočtu druhů i typů výrobků, splníme tak požadavky úplně každého zákazníka. Kromě grilů a udíren si můžete pořídit i nejrůznější grilovací náčiní a mnoho dalšího, pro Vaše ideální grilování je tedy učiněno maximum.

Nakupovat u nás se vyplatí

Kromě pestré nabídky všeho pro kvalitní grilování a nízkých cen se u nás můžete spolehnout na rychlou expedici Vaší objednávky a plně profesionální přístup. Na našich stránkách navíc naleznete recepty na grilování a rady a tipy na grilování. Pokud potřebujete poradit konkrétně, neváhejte mě kontaktovat.

Kontakty

Vilémov u Golčova Jeníkova 283,
582 83, Zobrazit na mapě

Ověřeno zákazníky


Tenara  před 23 dny

Velmi dobré jednání, objednávka vyřízena obratem.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Nahoru
2018 © Grilovani.cz - Všechna práva vyhrazena.
Eshop na míru vytvořil Webový servis