!! UPOZORNĚNÍ !! Vážení návštěvníci, v pátek 3.2. a sobotu 4.2. bude prodejna z technických důvodů uzavřena. Těšíme se na vás opět v pátek 10.2. Děkujeme za pochopení.

Grilování pro pokročilé: zdokonalte své techniky

Opravdový mistr grilu ovládá více než základy. Dokáže připravit lahůdky, kterých se hosté nebudou moci nabažit. Zvládne nachystat gurmánské speciality, které uchvátí i ty nejvybíravější konzumenty. 

Chcete být přesně takový gril master? Pak jste tady správně.

Umění správného zauzování v grilu

Pokud se bavíme o zauzování v grilu, nemám na mysli to klasické a také velmi oblíbené uzení v udírně...

Jak si připravit kryt z alobalu na dřevěné špízy

Určitě to všichni znáte - grilujete oblíbené masové špízy nebo třeba krevety a než je stihnete dogri...

Jak grilovat pořádné hamburgery

Pořádný hamburger je jedním z pěti základních pilířů grilování (společně se steaky, žebry, hovězím h...

Jak grilovat kuřecí prsa

Ruku na srdce, kdo z vás dokáže ugrilovat celé velké kuřecí prso tak, aby bylo krásně šťavnaté a při...

Na špízu - kebab, souvlaki, satay, spedini ...

Turci tomu říkají kebab, v Řecku souvlaki, v Rusku šašlik, italové spedini a indonésané saté. Ať už ...

Minion (Snake) metoda

Určitě se mnoho z vás trápí tím, jak dosáhnou ve vašem kotlovém grilu, offset smokeru (Smoky Fun apo...

Videorecepty jak na soutěžní BBQ

"Soutěžní BBQ" se trochu liší od klasického "domácího". Zejména stupněm propečení u žebírek a vepřov...

96 %