Grilování pro pokročilé: zdokonalte své techniky

Opravdový mistr grilu ovládá více než základy. Dokáže připravit lahůdky, kterých se hosté nebudou moci nabažit. Zvládne nachystat gurmánské speciality, které uchvátí i ty nejvybíravější konzumenty. 

Chcete být přesně takový gril master? Pak jste tady správně.

Umění správného zauzování v grilu

Autor: Tomáš Dytrych Pokud se bavíme o zauzování v grilu, nemám na mysli to klasické a také velmi o...

Jak si připravit kryt z alobalu na dřevěné špízy

Autor: Tomáš Dytrych Určitě to všichni znáte - grilujete oblíbené masové špízy nebo třeba krevety a...

Jak grilovat pořádné hamburgery

Autor: Tomáš Dytrych Pořádný hamburger je jedním z pěti základních pilířů grilování (společně se st...

Jak grilovat kuřecí prsa

Autor: Tomáš Dytrych Ruku na srdce, kdo z vás dokáže ugrilovat celé velké kuřecí prso tak, aby bylo...

Na špízu - kebab, souvlaki, satay, spedini ...

Autor: Tomáš Dytrych Turci tomu říkají kebab, v Řecku souvlaki, v Rusku šašlik, italové spedini a i...

Minion (Snake) metoda

Autor: Tomáš Dytrych Určitě se mnoho z vás trápí tím, jak dosáhnou ve vašem kotlovém grilu, offset ...

Videorecepty jak na soutěžní BBQ

Autor: Tomáš Dytrych "Soutěžní BBQ" se trochu liší od klasického "domácího". Zejména stupněm propeč...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

96 %