Zdokonal své grilovací techniky

Všichni, kdo už ovládají základní techniky grilování, dokážou regulovat teplotu tak, jak potřebují, dokážou určit kdy je maso propečené a chtějí pokročit dále, najdou další inspiraci v této sekci...

Umění správného zauzování v grilu

Pokud se bavíme o zauzování v grilu, nemám na mysli to klasické a také velmi oblíbené uzení v udírně...

Jak si připravit kryt z alobalu na dřevěné špízy

Určitě to všichni znáte - grilujete oblíbené masové špízy nebo třeba krevety a než je stihnete dogri...

Jak grilovat pořádné hamburgery

A je tady – pořádnej, chutnej a šťavnatej burger, kdy po prvním máte chuť hned na druhej……Tak a to...

Jak grilovat kuřecí prsa

Ruku na srdce, kdo z vás dokáže ugrilovat celé velké kuřecí prso tak, aby bylo krásně šťavnaté a při...

Na špízu - kebab, souvlaki, satay, spedini ...

Turci tomu říkají kebab, v Řecku souvlaki, v Rusku šašlik, italové spedini a indonésané saté. Ať už ...

Minion (Snake) metoda

Určitě se mnoho z vás trápí tím, jak dosáhnou ve vašem kotlovém grilu, offset smokeru (Smoky Fun apo...

Videorecepty jak na soutěžní BBQ

"Soutěžní BBQ" se trochu liší od klasického "domácího". Zejména stupněm propečení u žebírek a vepřov...

100%