Nejčastější otázky a odpovědi
Na této stránce naleznete odpovědi na vaše nejčastější dotazy. Pokud vás cokoli zajímá a nenašli jste na našem webu odpověď, napište nám na info@grilovani.cz
Jaká by měla být vnitřní teplota masa při uzení?
Jak udit klobásy teplým kouřem?
Jaká by měla být vnitřní teplota masa při uzení?
Jak naložit kuřecí stehna (či paličky) na uzení?
Jak udit kuře?
Prodáváte také udírny z Polska?
Jak naložit krkovici na grilování?
Jak funguje udírna ze sudu (drum smoker)?
Jak grilovat při větrném počasí?
Jak grilovat při nízkých teplotách?
Jaký olej je nejlepší na grilování?
Jak bezpečně uhasit hořící gril?
Jak zabránit vznícení tuku na grilu?
Lze grilovat mražené maso nebo ryby?
Jak poznat, že je maso dostatečně propečené?
Jak poznat zkažené maso a ryby?
Jak dlouho vydrží uzené maso?
Jak správně skladovat uzené maso, aby vydrželo co nejdéle?
Lze udírnu používat jako gril?
Jak poznat, že je maso dostatečně vyuzené?
Jak zabránit vzniku sazí v udírně?
Jak často čistit udírnu?
Mohu přerušit uzení a pokračovat později?
Proč je uzené maso tuhé?
Jak dlouho udit salám?
Jak naložit jehněčí maso?
Jaké maso je vhodné na uzení?