Základní rady a tipy: jak, co a proč

V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího. 

Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.

Jak na uzení sýrů – rady a tipy

Když se řekne domácí uzení, většina z nás si představí pořádný kus masa. Velkou oblibu si ale získal...

Německé vakuovačky Lava

Když grilovat maso, tak jedině čerstvé. Udržte ho tak co nejdéle pomocí vakuovačky Představte si, ž...

Nejlepší recepty na Big Green Egg grilu

Stali jste se šťastným majitelem keramického grilu Big Green Egg a hledáte možnosti, jak jej co nejl...

Jak zazimovat gril a na co určitě nezapomenout?

Grilování má většina z nás neodmyslitelně spojené s létem a teplým počasím. Ačkoliv můžete grilovat ...

Krájecí desky a prkénka na grilování - jaké vybrat

Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společenská událost. Připravova...

Jak používat komínový startér

Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirkou a pořádně rozpálit g...

Průvodce světovými gurmánskými solemi

Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...

Jak používat uzenou sůl Mistr grilu

Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...

Jak používat ochucenou sůl Mistr grilu

Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...

Jak na uzení ryb

Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s rostoucí oblibou domácí...

Jak na správné uzení aneb jak udit jako profík

I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat ...

Jak naložit maso na uzení?

Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení masa si v posledních lete...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %