Steven Raichlen Best of Barbecue

STEVEN

Steven Raichlen – spisovatel a moderátor s vášní pro grilování

Steven Raichlen je celosvětově známý spisovatel a moderátor televizních pořadů. Napsal mnoho odborných publikací a vystupoval ve všech předních amerických televizních pořadech. Nejlépe je ale asi znám jako někdo, kdo dovedl grilování ke gastronomické dokonalosti. Jeho televizní pořady Primal Grill ™ (Prapočátky grilu – nyní běží již třetí řada) a Barbecue University™ (Univerzita grilování – nyní je k vidění již čtvrtá řada) patří na stanici PBS mezi programy s nejvyšší sledovaností. Lidem na celém světě pomohly krok za krokem zvládat taje grilování. Raichlen moderuje i televizní pořad ve francouzštině nazvaný Le Maitre du Grill. V roce 2000 založil Univerzitu grilování, jedinečnou školu grilování v luxusním letovisku Broadmoor v Colorado Springs, kterou televizní kanál Food Network (specializující se na gastronomii) označil jako „americký zážitek č. 1 ve světě grilování“. 

Před několika lety zahájil spolupráci se společností The Companion Group, se kterou připravil ucelenou řadu grilovacího náčiní, pomůcek, past a omáček, které se po celém světě prodávaly pod značkami Best of Barbecue a Planet Barbecue

Steven Raichlen moc dobře ví, že grilování není jen o tom vložit maso nad rozpálené uhlí či brikety. Vše začíná daleko dříve. Od samotné přípravy masa a grilu až po techniky, jakými maso podáváte. Za vše mluví přes 4 milióny prodaných kusů knihy s názvem Barbecue Bible (Bible grilování), kterou Raichlen napsal. Tam se dozvíte vše důležité k tomu, aby byl výsledek vašeho snažení dokonalý. Do češtiny byla zatím přeložena pouze jedna z Raichlenových knih - How to Grill (Jak grilovat).

Steven Raichlen je držitelem několika celosvětově uznávaných literárních ocenění. Jednou z nich je i cena Jamese Bearda. Steven Raichlen dal grilování nový rozměr nejen svými recepty, technikou a knihami, ale i nástroji, kterými učinil grilování snazším. To vše a mnohem více z produktů Stevena Raichlena můžete nalézt na našich stránkách.

Slovy Stevena Raichlena:

Drazí přátelé,

je mi velkou ctí přivítat Vás na rozžhaveném webu zabývajícím se prodejem grilů a příslušenství ke grilování - www.grilovani.cz , a zároveň vám představit stvořitele těchto úžasných webových stránek Tomáše Dytrycha. Strávil jsem s ním totiž mnoho času a mohu vám říct, že ten chlap ví, co dělá!

Řada nástrojů ke grilování Best of Barbecue - Steven Raichlen je založená na třech jednoduchých principech:

• Příslušenství a náčiní samotné není navrhováno školenými inženýry, ale lidmi, kteří grilování skutečně rozumí a hlavně opravdu grilují.

• Toto příslušenství by mělo být dost velké a pevné na to, aby se dílo zdařilo. A to bez ohledu na to, jaký typ grilu používáte.

• Použité omáčky, marinády a kořenící směsi v kombinaci s grilovaným masem by měly ve vašich ústech explodovat jako nekonečná extáze dokonalosti - stejně jako je tomu u receptů v mých knihách.

Nic víc a nic míň není potřeba k dokonalému finálnímu výsledku. Stačí jen chtít. Všechny výrobky jsem vymýšlel tak, aby plnila mé nejvyšší potřeby. A vím víc než jistě, že splní i ty vaše!

Veškeré příslušenství a grilovací náčiní nalezené na těchto stránkách jsem navrhoval speciálně k různým potřebám. Skvělým příkladem jsou mé kleště Lumatong - jsou to nejdelší kleště na trhu z válcované oceli pro extrémní sílu stisku. Další jejich výhodou jsou 2 zabudované LED diody, díky kterým není problém grilovat v noci a uzávěr pro snazší uskladnění kleští.

Nebo například můj komínový podpalovač. Málokdo ví, že kvalitní grilování potřebuje dobré základy. Primárním základem celého grilování je samotné rozpálení grilu. Tento podpalovač je největší na trhu a jeho hranaté rohy usnadňují rozsypávání horkých uhlíků. Dalším skvělým příkladem k tomuto tématu jsou tepelně izolované rukavice, které na rozdíl od jiných rukavic chrání celé ruce. Zajisté znáte, když se snažíte ořezat maso z kýty nebo selete, a ještě než se k němu s nožem pořádně dostanete, už musíte dát ruce pryč, jelikož to zkrátka pálí. S mými rukavicemi se vám to nestane. Bez problémů pracujte pomocí rukou s pocitem bezpečí.

Moje kompletní sada s plechovkou na grilování kuřete (Beer-can-chicken) vám umožňuje grilovat nejen za pomoci piva, ale stejně tak vína, čerstvého džusu, kávy, či jiných tekutin. K tomuto produktu doporučuji přečíst mou knihu Beer-can-chicken, kde naleznete více než 75 užitečných receptů, a k tomu mnoho dalších užitečných rad. Myslím si, že bych s těmito produkty mohl pokračovat do nekonečna, ale stručně a jasně se vždy jedná o šikovné pomůcky, které z grilování činí radost ještě větší, než si možná sami umíte představit.

Osobně děkuji všem zákazníkům stránek www.grilovani.cz. Grilujte s chutí!

Se srdečným pozdravem

Steven Raichlen

signature

 

25 položek celkem
BBQ Essentials dřevěné lupínky - mesquite
209 Kč
Kód: SRS-ME2-145
product project smoke wood chips hickory
209 Kč
Kód: SRS-HI2-121
BBQ Essentials dřevěné lupínky - jabloň
209 Kč
Kód: SRS-AP2-152
BBQ Essentials dřevěné lupínky - třešeň Kód: SRS-CH2-138
Sada dvou cedrových prkének Barbecue Essentials 29 x 14 cm, 2 ks Kód: SRS-CGP2
Silikonový štěteček na potírání
399 Kč
Kód: SR8112
Nerezová sada na kebab se 6 plochými špízy
729 Kč
Kód: SR8816
Velká obracečka
Akce
349 Kč –43 %
Velká obracečka
Skladem (>5 ks)
199 Kč
Kód: SR8000
Nerezové špízy na grilování 1cm široké
639 Kč

Sada 6 ks plochých nerezových špízů na masové špízy, mletý kebab, zeleninu, ryby nebo ovocné špízy.

Kód: SR8025
Obracečka na rybu
Akce
349 Kč –43 %
Obracečka na rybu
Skladem (>5 ks)
199 Kč
Kód: SR8001
Obracečka na gril s dřevěnou rukojetí
399 Kč
Kód: SR8110
Obracečka na rybu s dřevěnou rukojetí.
399 Kč
Kód: SR8111
Nahoru
Další produkty

Stránka 1 z 3 - 25 položek celkem

98 %