Milan "Zub" Švehelka
Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“?
-používám gril Campingaz RBS - 7 let (nepřímé grilování), Udírnu Bradley Smoker Digital – 4 rošty, 14 l kotlík s ohništěm
Jaká je tvoje oblíbená grilovací technika?
-moje oblíbená technika je nepřímé grilování a BBQ, vaření guláše v kotlíku
Absolutně nejoblíbenější pokrm na grilu, který tě baví grilovat a chutná ti?
-nejraději griluji vepřová masitá žebírka a hovězí maso, velmi rád udím maso, špek a vyrábím klobásky. Nebráním se experimentování a griluji i různé rolády, větší kusy masa v celku. Griluji i zeleninu a brambory, prostě vše co se grilovat dá. Na grilování používám různé směsi koření koupené na grilování.cz, bylinky, dokážu si i namíchat a také používám speciální koření na žebírka, které jsem si dovezl z USA. Žebírka nakládám na sucho pouze do koření na 24-48 hodin. Při grilování používám navlhčené dřevěné lupínky, aby maso dostalo klasickou chuť po exotických dřevinách.