Dovolujeme si vás upozornit, že ve dnech 19.7. - 27.7.2021 čerpáme dovolenou a veškeré objednávky přijaté v tomto období budou odesílány ve dnech od 28.7.2021. Děkujeme za pochopení a přejeme i vám krásné letní dny.

Steven Raichlen - The Brisket Chronicles

Kód: 100548
699 Kč 635,45 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
26.7.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Na počátku všeho je samotné kouzlo: pravé grilované texaské hrudí, tzn. 8 kg uzeného, tučného, bílkovinového opojení. A právě z tohoto odhalení prosté podstaty toho, proč je hovězí tak lahodné, vzniká spálený závěr. Corned beef. Ropa Vieja. Bollito Misto. Pho . . . a pak vám to pomalu dojde: Hrudí musí být tím nejchutnějším, nejuniverzálnějším a nejmilovanějším kusem masa na světě.

Ve své knize The Brisket Chronicles se Steven Raichlen se svými čtenáři podělí o svých 50 nejlepších receptů na hrudí a zároveň jim krok za krokem ukáže spolehlivé triky, jak potraviny grilovat, udit, dusit, připravovat před tepelnou úpravou a jak je vařit. Kniha je o dalším, vyšším stupni jídla, které vám zvedne náladu: o Texaském hrudí, hrudí z Kansas City, jamajském hrudí Jerk, starém dobrém pastrami, perfektním velikonočním hrudí se sušeným ovocem a sladkým vínem, hrudí Ramen, ale i o burgerech. Navíc se v ní dočtete, co dělat se zbytky od vaření a naučíte se tak připravit nepřekonatelnou bramborovou placičku s masem, zeleninou a dalšími přísadami, pečené fazole s hrudím a grilované jednohubky s hrudím a slaninou. A pokud chcete dát své představivosti opravdu zabrat, vyzkoušejte popkorn s křupavým hrudím. Ano, slyšeli jste správně.

Knihu obsahuje mnoho barevných fotografií; tipy a grilovací metody, které se hodí k jednotlivým druhům masa; informace o zacházení s hrudím, jeho přípravou a skladováním; a konečně recepty pro přílohy, včetně zelných salátů, zeleninových salátů a omáček.

  • kniha je v anglickém jazyce

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a DVD o grilování
Značky: WORKMAN Publishing

Steven Raichlen - The Brisket Chronicles

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
100%