Video recept: Kuřecí stehna v pivní marinádě grilované v kotlovém grilu Weber
Tahle pivní marináda původem z Brazílie vám určitě zachutná. Úžasná chuť a přitom samé známé ingredience. A nezapomeňte, že minimální bezpečná vnitřní teplota drůbežího masa je 74 °C. Pokud ale grilujete drůbež s kostí, nepůjde vám ještě maso "od kosti". Cílová vnitřní teplota je tedy vyšší, a to tak 85 °C.
Grilovací potřeby
| Grilovací kartáč Triangl 53 cm |
| Grilovací kleště s dřevěnou rukojetí a uzávěrem |
| Dřevěné uhlí GASTRO 10kg |
| Bavlněný mop s dřevěnou rukojetí |
Podobné recepty
| Máme pro vás další chutné recepty |
| Kuře grilované na plechovce piva |
| Grilované kuře s bylinkovým máslem |
| Zauzené kuře na pivní plechovce |