Vepřová žebra (pork ribs)

Vepřová žebírka jsou jedním ze 4 pilířů amerického barbecue. Kdo by je neznal. Ale ochutnat je taková, jaká mají opravdu být není snadné. A to z prostého důvodu - jejich příprava trvá několik hodin, tudíž jejich plánování a nabídka v restauracích je složitá. Většinou se setkáte s "českou klasikou" a to povařenými žebry následně "prohnanými grilem". Bohužel podniků, kde můžete ochutnat grilovaná žebra "od začátku do konce" je pomálu. Takže si pojďme ukázat, jak taková žebírka připravit doma ve vašem grilu. 


98 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení