Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Adaptér pro Low&slow BBQ do kotlových grilů Weber 57cm ocení všichni příznivci BBQ, kteří mají ve svém kotlovém Weberu problém s dosažením stabilní nízké (až střední) teploty. Přesně takové, při které se griluje hovězí hrudí, vepřová plec, žebírka nebo jakýkoli jiný větší kus masa vcelku.
Nyní již nemusíte mít gril s odděleným topeništěm, ale dokážete nízkou teplotu regulovat jen množstvím paliva a nastavením větracích průduchů v kotli a víku vašeho grilu. Voda, která se nalije do zásobníku v adaptéru plní dvě funkce - zvlhčuje prostor v grilu (v případě, že to požadujete) a snižuje teplotu žhnoucích briket.
Použití je snadné - adaptér umístíte na palivový rošt, do zásobníku nalijte vodu cca 2cm pod okraj a nasypete požadované množství briket. Pro teplotu kolem 160°C to je cca 2cm pod okraj adaptéru, pro teplotu 110°C-120°C (barbecue) cca polovina výšky (vždy samozřejmě záleží na druhu, vlhkosti a kvalitě briket). Důležité je nechat na jednom konci volné místo pro několik rozžhavených briket, které rozpálíte v komínovém startéru a ty vsypete do tohoto volného místa. Od těchto zapálených briket se postupně rozhoří ty ostatní nezapálené brikety a získáte tak dlouhodobý, stabilní žár.
Značky: | Mistr grilu |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Videorecept: Barbecue kuře Dobře ochucené kuře vás překvapí svou intenzivní chutí, kterou si zamilu...
Videorecept: Kachní prsa grilovaná v plynovém grilu Broil King Baron | DELIKATESA 👌 Kachní prsa při...
Videorecept: 🐂Hovězí hrudí pomalu 🔥grilované ve Weber Smokey Mountain Pomalu grilované hovězí hrudí...