Tomáš Dytrych - ano, to jsem já, kdo to tu má na starost

celasirka_src_Schránka02

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“?
-Weber kotlový 47cm a 57cm, Smoky Fun Tradition, elektrický Weber Q 140 a Weber Smokey Mountain 47 cm

Jaká je tvoje oblíbená grilovací technika? 
-moje úplně absolutně největší záliba je BBQ (barbecue) - dlouhá a pomalá příprava masa při nízké teplotě za přítomnosti kouře... A taky moc rád griluju ryby.

Absolutně nejoblíbenější pokrm na grilu, který tě baví grilovat a chutná ti?
-tady si dovolím moje 3 TOP: pulled pork (vepřová trhaná plec), hovězí hrudí (a pastrami), vepřová žebírka

94 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení