Tomáš Dytrych - ano, to jsem já, kdo to tu má na starost

celasirka_src_Schránka02

Jaké používáš grily, udírny nebo jiné „pochystátory“?
-Weber kotlový 47cm a Performer 57cm, Smoky Fun Tradition, elektrický Weber Q 140 a Weber Smokey Mountain 47 cm

Jaká je tvoje oblíbená grilovací technika? 
-moje úplně absolutně největší záliba je BBQ (barbecue) - dlouhá a pomalá příprava masa při nízké teplotě za přítomnosti kouře... A taky moc rád griluju ryby a krevety. Ty většinou připravuji na elektrickém grilu Weber Q 140.

[banner-2]

Absolutně nejoblíbenější pokrm na grilu, který tě baví grilovat a chutná ti?
-tady si dovolím moje 3 TOP: pulled pork (vepřová trhaná plec), hovězí hrudí (a pastrami), vepřová žebírka

×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %