Kořenící směs na vepřové trhané maso

Kořenící směs původem ze Severní Karolíny (USA) na vepřové trhané maso.

Původ: USA

Složení

  • 1 lžíce sladké papriky
  • 2 lžíce hnědého cukru 
  • 1 1/2 lžičky pálivé papriky
  • 1/2 lžičky celerové soli
  • 1/2 lžičky česnekové soli
  • 1/2 lžičky hořčičného prášku
  • 1/2 lžičky čerstvě nadrceného černého pepře
  • 1/2 lžičky sušené cibule (prášek)
  • 1/4 lžičky soli

Všechny ingredience důkladně promíchejte v misce. Celkové množství je na 2-3 kg vepřovou plec.

Zdroj: The Barbecue Bible – Steven Raichlen, Workman Publishing, 2008, str. 176

100%