BBQ USA (Barbecue v USA)

Kód: WP12015
699 Kč 635,45 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Steven Raichlen, americký národní poklad v oboru barbecue a autor neoficiální bible grilování The Barbecue! Bible, How to Grill a dalších publikací s touto tematikou, se v této knize vydává na cestu do duše amerického barbecue a provede vás grilovací klasikou, jako je hrudí Lone Star Brisket z kolébky grilování, přes trhané vepřové z Lexingtonu, pepřové koření K.C. Pepper Rub, dochucovací omáčku z Tennessee až k místním geniálním kuchařům, kteří jsou proslaveni svým grilem na zahradě, večírkům nad grilovací soupravu v kufru auta, soutěžím a místním restauracím.

Ve 450 receptech, které pocházejí ze všech států USA, ale i Kanady a Portorika, vzdává publikace BBQ USA hold tomu nejlepšímu z lokálního grilování nad otevřeným ohněm. Americké grilování je velkolepé a musíte si po něm olíznout všech deset prstů, jak je výborně. Připravuje se uzené maso, maso marinované kořením, maso postupně podlévané při grilování nebo maso trhané; vaří se rychle doslova v pár minutách, nebo naopak pomalu, kdy otročíte u grilu i celou noc. Americké barbecue se rodí všude tam, kde se oheň a jeho žár a vůně stane posedlostí. Kalifornie je známá svými šílenými grilovacími nápady. Tam na gril patří prostě všechno – datle, salát Caesar, jehněčí kolínka nebo mušle. Florida je ovlivněna latinsko-americkou kuchyní, a proto v ní najdete divoká kuřata s omáčkou chimichurri a kubánské marinované vepřové Mojo s třtinovým cukrem. Javorový sirup nesmí chybět ve Vermontu; ve Wisconsinu na řeřavé uhlíky hodí své oblíbené klobásy; v Georgii grilují cibule Vidalias; na Havaji nesmí chybět ananas. Jednotlivé recepty doprovázejí stovky tipů, grilovacích technik, příloh a zážitky z jednotlivých grilovacích destinací. Kniha je jako jedna velká jízda napříč Spojenými státy od pobřeží, od polévek (tak se grilují, chladí a podívají v řetězci restaurací Shooters) až po oříšky (ano, burské oříšky se grilují v Kentucky).

  • kniha je v anglickém jazyce

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky a DVD o grilování
Značky: WORKMAN Publishing
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

workman

100%