Výhody a nevýhody litinového nádobí Litinové nádobí zažívá po letech zapomnění svou renesanci – a n...
Základní rady a tipy: jak, co a proč
V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího.
Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.
Ačkoliv grilování všichni milujeme, musíme si přiznat, že se často nejedná zrovna o nejzdravější způ...
Grilování patří u Čechů mezi oblíbené letní radovánky, ale grilovat jako opravdový mistr není jen ta...
Grilování na cestách: Kompletní průvodce pro milovníky kempování Grilování v přírodě během cestován...
Nejrůznější BBQ a grilovací omáčky ke grilovanému masu neodmyslitelně patří. Dokážou podtrhnout chuť...
Sušené maso v posledních letech zažívá velkou vlnu popularity. Chtějí jej sportovci, dálkoví běžci a...
Uzené maso nebo klobásky patří k lahůdkám, které si mnoho z nás rádo vychutná. A domácí uzení masa m...
Zvěřina má v české kuchyni velkou tradici, přesto se na našem jídelníčku neobjevuje příliš často. Je...
I když už jste zazimovali svůj oblíbený gril, neznamená to, že si nemůžete připravit něco dobrého s ...
Co na grilování milujeme nejvíce? Dokonale šťavnaté pokrmy, které jsou povrchu krásně opečené a chut...
Jak na čištění udírny: Průvodce údržbou krok za krokem Abyste si mohli s potěšením pochutnávat na o...
Jak efektivně a bezpečně vyčistit váš plynový gril Plynové grily se v posledních letech stávají stá...