Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 2

Jak vyčistit plynový gril

Jak efektivně a bezpečně vyčistit váš plynový gril Plynové grily se v posledních letech stávají stá...

Jak vybrat plynovou láhev ke grilu

Pokud jste čerstvým majitelem plynového grilu, nejspíš vás napadá spousta otázek, které se týkají pa...

Jak se vyrábí dřevěné grilovací uhlí a brikety

Dřevěné uhlí a brikety stále patří k nejoblíbenějším druhům paliva pro grilování. Je to zkrátka klas...

10 nejčastějších omylů a mýtů o grilování a BBQ

Grilování je oblíbená zábava nejen u nás, ale po celém světě. Není proto divu, že mýty o grilování r...

Jaká je správná teplota masa a jak ji poznáte

Autor: Tomáš Dytrych Kdy je maso dost upečené? Měli byste raději dodržovat čas uvedený v receptu ne...

Jak vybrat grilovací náčiní - rady a tipy

Autor: Tomáš Dytrych Pod pojem grilovací náčiní se schová ledacos. Ale je pravdou, že ať už jste za...

Nejčastější chyby při grilování a jak se jim vyhnout

Autor: Tomáš Dytrych Grilování je skvělý způsob, jak si užít chutné jídlo a společnost přátel a rod...

Hygiena při grilování - na co si dát pozor

Autor: Tomáš Dytrych Grilování je oblíbená aktivita nejen u nás, ale po celém světě. Grilované stea...

Litinový outdoorový hrnec Lodge – všechno, co potřebujete vědět

Autor: Tomáš Dytrych Outdoorový litinový hrnec patří k populárním kouskům mezi všemi zálesáky. Může...

Peletové grily - kdy se hodí a jaké jsou hlavní výhody

Autor: Tomáš Dytrych Grilování patří mezi vaše životní vášně, milujete vůni kouře, ale svoji pozorn...

Jak na uzení sýrů – rady a tipy

Autor: Tomáš Dytrych Když se řekne domácí uzení, většina z nás si představí pořádný kus masa. Velko...

Proč by mělo maso vyzrát a co se v něm během procesu zrání děje

Proč nechat maso vyzrát a jaké existují metody Všechno má svůj čas – a maso není výjimkou. Mezi por...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

98 %