Frank´s
Pálivé grilovací omáčky Frank’s
Dodejte svému grilování šťávu s pálivými omáčkami Frank’s Redhot hot sauce. Jejich omáčka na kuřecí křídla je doslova legendární a pochutnají si na ní především milovníci extra pálivé chuti. Omáčka Frank’s se sama postará o perfektní ochucení masa a vy už se nemusíte o nic starat.
Extra pálivé omáčky se stoletou historií
První Redhot omáčka na grilování přišla na svět v Louisianě v roce 1920 a za její recepturou stojí Adam Estilette a Jacob Frank. V 60. letech majitelé firmy otevřeli první restauraci, která se specializovala na grilovaná křidélka a v 90. letech byla tzv. Buffalo Wings na vrcholu své popularity.
Omáčku na Buffalo Wings si dnes můžete užít při každém grilování a připravit si s její pomocí originální recepty, které zaručeně budou chutnat vám i vašim hostům. Na rozdíl od ostatních pálivých chilli omáček tady nenajdete žádnou sladkost, ale ryzí extra pálivou chuť. Grilování v americkém stylu může začít.
Tip: Zamilovali jste si grilovaná kuřecí křidélka ve stylu Buffalo? Vyzkoušejte i další Buffalo omáčky a připravte si svou oblíbenou pochoutku pokaždé jinak.
Omáčka Frank’s s kajenským pepřem
Milovníci extra pálivých omáček jistě potvrdí, že kajenský pepř je velmi jednoduchý a přitom efektivní způsob, jak vehnat slzy do očí. I proto je klíčovou ingrediencí při přípravě Frank’s Redhot hot sauce. Dalšími přísadami jsou ocet, sůl, sušený česnek a paprika. Právě jejich kombinace může za neodolatelnou chuť jejich omáčky na kuřecí křídla.
Omáčka na Buffalo wings by neměla chybět ve výbavě žádného příznivce kuřecího masa. Připravíte s ní nejen křidélka, ale také paličky nebo kuřecí špízy. Hodí se při nakládání masa, na potírání v průběhu grilování i při podávání. Nepotřebujete už žádné další koření na grilování. Maso díky omáčce Frank’s získá kromě extra pálivosti také jemnou máslovou chuť. Prsty ulepené od chutné omáčky jsou pak také samozřejmostí.