Dry Ager DX 500 Premium S - lednice na suché zrání masa
Kód: DX0500PSSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Naše firma je oficiálním prodejcem produktů Dry-Ager v ČR!
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití. DRY AGER® je ideální nejen pro restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého masa.
Cílem německého výrobce bylo vyvinout a vyrobit profesionální lednici na suché zrání masa, která není závislá na přívodu vody a vypadá tak skvěle, jak funguje. Podařilo se mu to s výrobkem DRY AGER® - 100 % vyrobeným v Německu. Exteriér má nadčasový, moderní design a interiér s moderními technologiemi. Řemeslo se zde setkává se špičkovými technologiemi, které jsou chráněny 5 patenty. Izolační tónované skleněné dveře chladničky s rámem z nerezové oceli chrání cenný obsah před škodlivým vlivem UV záření.
Vlhkost může být díky integrovanému systému HumiControl® přesně řízena a nastavena po 0,1 % mezi 60 % a 90 %, a to i bez přívodu vody. Spolu se systémem DX AirReg® to zaručuje perfektní mikroklima, ideální proudění vzduchu a nepřetržitou sterilizaci uvnitř DRY AGER® - i když vnější teplota kolísá. DX 500® je první celosvětová chladnička na suché zrání masa, která kombinuje filtr s aktivním uhlím a aktivní UV-ventilační dezinfekční systém, který každou minutu sterilizuje veškerý vzduch v lednici. Výsledkem je, že bakterie nemají šanci.
Nikdy nebylo tak snadné připravovat si vlastní vyzrálé hovězí a vepřové maso, sušenou šunku nebo salámy a klobásy. V lednici maso zraje ideálně s kostí při konstantní vlhkosti kolem 85 % a teplotě 2 ° C. Přesný elektronický řídící systém DRY AGER® zajišťuje přesnou regulaci teploty, kterou lze nastavit přesně na 0,1 ° C. Úbytek hmotnosti v DRY AGER® je překvapivě malý! Hovězí maso (na kostech) ztrácí po 4 týdnech pouze cca. 7-8 % a po 6 týdnech pouze cca. 12 %. Vepřové maso ztrácí po 3 týdnech pouze cca. 9-10 % hmotnosti.
DRY AGER® se neomezuje jen na suché zrání hovězího masa, ale může se také použít k výrobě lahůdek – sušené šunky a mnoha druhů kořeněných mas, sušení klobás a salámů, ale i ke skladování sýra.
- součástí Dry Ageru DX 500 je horní police na maso (DX0025) a spodní police na maso (DX0028), každá o nosnosti 20kg
 - jako volitelné příslušenství lze zakoupit nerezové rameno pro zavěšení masa na háky
 - pro lepší regulaci vlhkosti a intenzivnější chuť masa doporučujeme sadu 2 himalájských solných desek a nerezovou misku pro jejich umístění do Dry Ageru
 
Specifikace
- dveře z nerez oceli
 - vnější skříň saténově černá
 - izolační sklo ve dveřích s UV filtrem
 - vnitřní využitelný objem 132 l (až na 20 kg masa)
 - teplotní rozsah od 0 °C do 25 °C
 - elektronický regulátor vlhkosti od 60% do 90% bez nutnosti připojení vody
 - optimální proudění vzduchu s filtrem s aktivním uhlím
 - vnitřní LED osvětlení
 - automatické odmrazování a odpařování
 - optický i akustický alarm
 - uzamykatelné dveře
 - možnost zavěsit na zeď
 - maximální zatížení - 2 hovězí hřbety o délce 50 cm nebo do 20 kg masa na policích
 
Obsah balení
- horní police na maso (DX0025)
 - spodní police na maso (DX0028)
 
Video
Záruka
- 1 rok pro komerční použití (prodej na IČO)
 - 2 roky pro domácí použití
 
Soubory ke stažení
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Lednice Dry-Ager® na suché zrání masa | 
|---|---|
| Záruka: | až 2 roky | 
| EAN: | 4251309903448 | 
| Šířka: | 60 cm | 
| Hloubka: | 61 cm | 
| Výška: | 90 cm | 
| Vnitřní využitelný objem: | 132 l | 
| Vnitřní rozměr: | 71 x 50 x 43 cm (v x š x h) | 
| Značky: | Dry-Ager | 
Dry Ager DX 500®
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.