Octová potírací omáčka na vepřové trhané maso

Tato čirá řídká potírací omáčka se používá k potírání vepřové plece v Severní Karolíně. Potírejte jí maso každou hodinu během grilování. K dochucení již natrhaného masa pak použijte Severokarolínskou octovou omáčku, která je této potírací velmi podobná. Recept na vepřové trhané maso naleznete v našich receptech.

K přípravě budete potřebovat:

  • 1 hrnek jablečného octa
  • 1/2 hrnku vody
  • 1 malou cibuli, nakrájenou na tenké plátky
  • 1-2 papričky jalapeňo, nakrájené na tenké plátky
  • 1 lžíci hrubé soli
  • 1 lžíci hnědého cukru
  • 1 lžičku černého mletého pepře
  • 1 lžičku pálivé mleté papriky

Všechny ingredience smíchejte v misce, dokud se sůl a cukr nerozpustí.

98 %