Proč nechat maso vyzrát a jaké existují metody Všechno má svůj čas – a maso není výjimkou. Mezi por...
Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 3
Autor: Tomáš Dytrych Když grilovat maso, tak jedině čerstvé. Udržte ho tak co nejdéle pomocí vakuov...
Autor: Tomáš Dytrych Stali jste se šťastným majitelem keramického grilu Big Green Egg a hledáte mož...
Autor: Tomáš Dytrych Grilování má většina z nás neodmyslitelně spojené s létem a teplým počasím. Ač...
Autor: Tomáš Dytrych Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společens...
Autor: Tomáš Dytrych Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirko...
Speciálně upravené sáčky pro suché zrání masa a tipy na jejich použití Rádi byste si dopřáli kvalit...
Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...
Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...
Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...
Autor: Tomáš Dytrych Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s r...
Autor: Tomáš Dytrych I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb ne...