Základní rady a tipy: jak, co a proč

V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího. 

Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.

Krájecí desky a prkénka na grilování - jaké vybrat

Pro většinu z nás je grilování nejen zábava a životní styl, ale také společenská událost. Připravova...

Jak používat komínový startér

Máte všechno nachystané pro perfektní grilování, stačí už jenom škrtnout sirkou a pořádně rozpálit g...

Průvodce světovými gurmánskými solemi

Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...

Jak používat uzenou sůl Mistr grilu

Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...

Jak používat ochucenou sůl Mistr grilu

Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...

Jak na uzení ryb

Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s rostoucí oblibou domácí...

Jak na správné uzení aneb jak udit jako profík

I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat ...

Jak naložit maso na uzení?

Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení masa si v posledních lete...

Co na gril pro vegetariány

Grilování není jen o klobáskách, hamburgerech a steaku. Objevte zdravé vegetariánské speciality z gr...

Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší?

Uzené maso nebo uzený sýr patří mezi oblíbené pochoutky a jejich domácí příprava si získává stále vě...

Metody uzení - studený, teplý nebo horký kouř?

Každý, kdo se rozhodl, že se pustí do uzení masa, se musí také rozhodnout, jak udit. Existuje několi...

Jak vybrat udírnu a nesáhnout vedle?

Jak vybrat kvalitní udírnu? Poznejte všechny typy a zvolte tu nejvhodnější. Uzení má v České republ...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

97 %