Základní rady a tipy: jak, co a proč

V této sekci najdete odpovědi na všechny možné otázky začínající na jak, co a proč. Jak vybrat gril, co je skvělého na konkrétním typu nádobí, proč se vám grilování nedaří a mnoho dalšího. 

Také zde naleznete rady ohledně výběru masa, čištění grilu, mytí nádobí a další užitečné tipy.

Průvodce světovými gurmánskými solemi

Dnes už ale šéfkuchaři i znalci jídla, kteří vaří pro sebe a své blízké, umí ocenit a rozlišit ...

Jak používat uzenou sůl Mistr grilu

Každá z našich UZENÝCH SOLÍ dodá vašim pokrmům jedinečnou vůni pokrmů grilovaných na otevřeném ...

Jak používat ochucenou sůl Mistr grilu

Ochucené soli mohou vaše pokrmy jemně obměnit a ozvláštnit nebo je zcela zásadně změnit - záleží jen...

Jak na uzení ryb

Uzení ryb u nás možná nemá takovou tradici, jako třeba ve Skandinávii, ale s rostoucí oblibou domácí...

Jak na správné uzení aneb jak udit jako profík

I doma můžete udit jako profík. Jak na to? Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat ...

Jak naložit maso na uzení?

Jak správně naložit maso na uzení? Jediný recept neexistuje. Domácí uzení masa si v posledních lete...

Co na gril pro vegetariány

Grilování není jen o klobáskách, hamburgerech a steaku. Objevte zdravé vegetariánské speciality z gr...

Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší?

Uzené maso nebo uzený sýr patří mezi oblíbené pochoutky a jejich domácí příprava si získává stále vě...

Metody uzení - studený, teplý nebo horký kouř?

Každý, kdo se rozhodl, že se pustí do uzení masa, se musí také rozhodnout, jak udit. Existuje několi...

Jak vybrat udírnu a nesáhnout vedle?

Jak vybrat kvalitní udírnu? Poznejte všechny typy a zvolte tu nejvhodnější. Uzení má v České republ...

Nejlepší kameny na grilování - jaké vybrat?

Jaký kámen na grilování pro vás bude tím nejlepším? Nejen zastánci zdravého grilování ocení možnost...

Jak vybrat přenosný nebo cestovní gril?

Jak vybrat cestovní nebo přenosný gril, se kterým ugrilujete nejen v karavanu? Malé přenosné grily ...

96 %