Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Nerezový komolý kužel vhodný pro grilování nejen kuřecích křídel v kotlovém grilu s víkem. Kužel koncentruje proudění horkého vzduch doprostřed grilu a vy tak můžete ke grilování využít celý zbylý povrch grilovacího roštu. Další výhodou koncentrace horkého vzduchu uprostřed je jeho vysoká teplota, která je k pečení křídel nutná. Kuřecí křídla pečme takto min. 35 minut (dle vlastní preference), tak aby šla od kosti. Současně každou 1/4 grilovacího času pootáčíme víko grilu o 45 stupňů, aby proudění vzduchu mezi palivem a větracím otvorem víku nebylo stále stejným směrem, ale obsáhla se tak celá grilovací plocha. Ke grilování kuřecích křídel doporučujeme možná nejznámější omáčky k tomuto účelu na světě - Frank´s.
Značky: | Mistr grilu |
---|---|
Materiál: | nerez ocel tl. 1,5 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.