Grilovaná zelenina

Jak jednoduše grilovat cibuli a papriky. Není to žádná věda, stačí sůl, pepř, olej a hlavně umět ovládat svůj gril. Grilovaná zelenina je velmi oblíbená zejména v létě a byla by škoda ji z našeho menu na grilu vynechat. A navíc při grilování zeleniny v ní zůstává většina vitamínů, které se například při vaření ve vodě ztrácejí. 

Základním pomocníkem při grilování zeleniny jsou špízy. Špízy vám umožní grilovat spoustu zeleniny rovnoměrně z více stran, což u některých druhů zeleniny jinak moc dobře nejde. A zelenina na grilu nemusí být jen jako příloha, ale třeba i jako hlavní jídlo. Koukněte se např. na náš video recept s grilovanou hlávkou zelí.

98 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení