Dovolujeme si vás upozornit, že ve dnech 19.7. - 27.7.2021 čerpáme dovolenou a veškeré objednávky přijaté v tomto období budou odesílány ve dnech od 28.7.2021. Děkujeme za pochopení a přejeme i vám krásné letní dny.

Kampotský pepř fermentovaný 50g

Kód: KSP50RP
Značka: La Plantation
359 Kč 312,17 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
26.7.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Světová špička mezi Kampotskými pepři!

Inovativní podoba černého pepře fermentovaného v soli která spatřila světlo světa v La Plantation. Zelený pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak aby si zachoval maximální čerstvost jednotlivých zrnek a vytvořil jedinečné a neopakovatelné aroma které u žádného sušeného pepře nenaleznete. Stále si zachovává měkkost čerstvých pepřových zrníček. Oblíbený u Michelinských kuchařů jako je Peter Sanchez-Iglesias, Michel Roux Jr., Tom Kerridge a další. Bobulky pepře jsou jemné na skus ale přitom si zachovávají strukturu, po rozkousnutí následuje nevídaná exploze harmonických chutí pepře a soli.

Jedinečná vůně a chuť čerstvého pepře!

Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma. Je svěží a voňavý, pálivost je jemnější, unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu. Na jazyku se Vám doslova roztančí nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí doprovázené vůní medu.

Vyražte svým hostům dech!

Má mnoho nových a ještě více neobjevených použití! Je geniální v jemných omáčkách, s citronem na rybě nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.

Vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation.

Každé balení má zavakuovaný obsah který je bez kontaktu s vnějším prostředím od chvíle připravení na farmě až po okamžik kdy se jej rozhodnete použít - zachovává tedy maximální možnou kvalitu pepře, jeho chuť i aroma. Nemusíte se tedy přespříliš obávat skladování uzavřených balení, po otevření skladujte nejlépe na tmavém, suchém a chladném místě ve skle. K použití není potřeba mlýnek - používá se tak, jak jste jej zakoupili.

Pepř-černý-fermentovaný

Kde se pěstuje Kampotský pepř La Plantation?

Do České republiky se dováží tento nejkvalitnější pravý Kampotský pepř z Kambodži, dodavatelem je farma La Plantation. Nathalie Chaboche a Guy Porré jsou autory jedinečného projektu La Plantation zaměřeného na Kampotský pepř a další koření v organické kvalitě v Kambodži. Díky tomuto projektu máte možnost provonět svoji kuchyni tím nejkvalitnějším pepřem v nejlepší světové kvalitě s certifikací původu PGI a Fair Trade. Součástí projektu je podpora rozvoje pěstování pepře v regionu, pomoc menším farmářům s uplatněním jejich produktů na trhu ale také samostatný projekt Les Écoles De La Plantation - podpora místní školy a vzdělání místních dětí - investice do budoucnosti celého regionu.

Produkty La Plantation si již získaly přízeň mnoha Michelinských šéfkuchařů a jsou držiteli několika prestižních ocenění!

Doplňkové parametry

Kategorie: Kampotský pepř La Plantation
Značky: La Plantation

Kampotský pepř fermentovaný 50 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
100%