Ochucená majonéza do hamburgerů

Tuhle ochucenou majonézu používám velmi rád do hamburgerů na spodní část bulky. Je to recept na majonézu do Big Macu, ale každý si ji může upravit podle své chuti. Určitě je dobré si majonézu připravit s časovým předstihem a nechat ji několik hodin v lednici rozležet, aby se všechny chutě propojily.

Majonézu dělám v poměru surovin jak je vypsáno níže a po pár hodinách ji ochutnám a případně dochutím některou ze složek. Občas přidávám i chilli.


Suroviny

  • 1 hrnek majonézy
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce najemno nakrájených nakládaných okurek
  • 1 lžička bílého vinného octa
  • 1 rovná lžíce sladké papriky
  • 1 rovná lžíce česnekového prášku
  • 1 rovná lžíce cibulového prášku

 

100 %