Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 4

Dřevo na uzení - jaké je to nejlepší?

Autor: Tomáš Dytrych Uzené maso nebo uzený sýr patří mezi oblíbené pochoutky a jejich domácí přípra...

Metody uzení - studený, teplý nebo horký kouř?

Autor: Tomáš Dytrych Každý, kdo se rozhodl, že se pustí do uzení masa, se musí také rozhodnout, jak...

Jak vybrat udírnu a nesáhnout vedle?

Autor: Tomáš Dytrych Jak vybrat kvalitní udírnu? Poznejte všechny typy a zvolte tu nejvhodnější. U...

Nejlepší kameny na grilování - jaké vybrat?

Autor: Tomáš Dytrych Jaký kámen na grilování pro vás bude tím nejlepším? Nejen zastánci zdravého g...

Jak vybrat přenosný nebo cestovní gril?

Autor: Tomáš Dytrych Jak vybrat cestovní nebo přenosný gril, se kterým ugrilujete nejen v karavanu?...

Keramické grily - proč ho budete chtít a jak vybrat ten nejlepší?

Autor: Tomáš Dytrych Kamado grily neboli keramické grily jsou rychle rostoucí kategorií, která získ...

Jaký gril vybrat na balkon?

Autor: Tomáš Dytrych Chcete grilovat na balkoně? Poradíme, jak gril na balkon vybrat Víte, že si p...

Jak se starat o gril - péče a údržba

Autor: Tomáš Dytrych Jak se starat o gril: podrobný rádce pro péči o všechny typy grilů Stal se gr...

Kam v zahradě a na terase umístit gril?

Autor: Tomáš Dytrych Chcete si koupit nový gril, ale zatím nevíte, kam ho umístit? Poradíme vám, a ...

Gril na dřevěné uhlí nebo na plyn?

Autor: Tomáš Dytrych Někdo je klasik a někdo zase s radostí vítá všechny novinky. Volba, zda si vyb...

Podlehněte domácímu uzení s udírnami Bradley

Autor: Tomáš Dytrych Kdo by nemiloval dokonale jemné a šťavnaté maso s typickou uzenou chutí. Kvali...

Nejčastější pálivé dotazy

Některé vaše dotazy se opakují častěji. A tak jsme pro ně založili samostatnou rubriku, kde se na ně...

×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %