Lednice Dry-Ager® na suché zrání masa
Dry-Ager® je profesionální lednice na suché zrání masa, pro komerční i domácí použití. Má moderní nadčasový design a je vybavena moderní technologií, chráněnou pěti patenty. DRY-AGER® je ideální nejen pro kvalitní restaurace, ale i řezníky a vůbec všechny gurmány, kteří dokáží ocenit chuť kvalitního vyzrálého steaku.
Mistr grilu radí...
Jak si vybrat gril Desatero perfektního grilování Tři základní pravidla grilování Všechny radyŘazení produktů
Výpis produktů
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
DRY AGER® je profesionální lednice (skříň) na suché zrání nejen masa, ale i klobás, salámů a sýrů, pro komerční i domácí použití.
Ovládací prvky výpisu
Hovězí maso zkrátka potřebuje zrát a zrání vyžaduje čas. Tato technika je stará několik desetiletí a díky ní dosáhne hovězí maso té nejvyšší kvality. Všechny tyto potřebné faktory dokáže masu dát právě patentovaná chladnička Dry-Ager.
Důležité vybavení
K profesionální chladničce Dry-Ager vám nesmí chybět solné desky nebo nerezová miska na himalájské solné desky. Na porcování masa pak jistě využijete japonské -kuchyňské nože z té nejkvalitnější oceli.