Kuřecí stehna v brazilské pivní marinádě [VIDEO]

Video recept: Kuřecí stehna v pivní marinádě grilované v kotlovém grilu Weber

Tahle pivní marináda původem z Brazílie vám určitě zachutná. Úžasná chuť a přitom samé známé ingredience. A nezapomeňte, že minimální bezpečná vnitřní teplota drůbežího masa je 74  °C. Pokud ale grilujete drůbež s kostí, nepůjde vám ještě maso "od kosti". Cílová vnitřní teplota je tedy vyšší, a to tak 85  °C.

 

Grilovací potřeby 

Grilovací kartáč Triangl 53 cm
Grilovací kleště s dřevěnou rukojetí a uzávěrem
Dřevěné uhlí GASTRO 10kg
Bavlněný mop s dřevěnou rukojetí

 

Podobné recepty

Máme pro vás další chutné recepty
Kuře grilované na plechovce piva
Grilované kuře s bylinkovým máslem
Zauzené kuře na pivní plechovce
×

Splátková kalkulačka ESSOX

100 %