Grilovaný bůček low&slow

Také jste dostali při shlédnutí těchto fotek chuť na pořádně šťavnatý český bůček? Grilovaný třeba 6 hodin při nízké teplotě a jemně zauzený ovocným dřevem? Tak to já taky. Není na tom nic složitého. Okořeňte bůček oblíbeným barbecue kořením a grilujte bůček nepřímou metodou při teplotě 110-120°C do cílové vnitřní teploty 86°C. Při této vnitřní teplotě by měl jít bůček ještě krájet ostrým nožem na plátky. Nebo můžete grilovat ještě déle do vnitřní teploty 94-96°C a připravit si tak "trhaný bůček". Nezapomeňte na začátku grilování vhodit do žhavých uhlíků 2-3 špalíky na zauzování. A jako přílohu vyzkoušejte nějakou z originálních grilovacích omáček!

93 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení