Grilujeme hovězí a jehněčí maso: recepty a postupy

Upravit a ugrilovat jehněčí nebo hovězí maso nemusí být oříšek, když znáte správné postupy a triky. Prohlédněte si naše foto recepty a rady, inspirujte se a 100% zabodujete

Steaky nebo kýta, kebab nebo sekaná – různé druhy masa, různé způsoby úpravy, různé chutě, ale vždy perfektní gurmánské výsledkyNezapomeňte na potřebné koření a marinády

Hovězí pastrami

Pastrami  ...

Sekaná se sýrem

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...

Hovězí trhané maso

Video recept: Hovězí trhané maso Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než...

Tomahawk steak

Ugrilovat dobře steak, tzn. propečený tak, jak bych chtěl je pro mnoho lidí velká věda. A ugrilovat ...

Hovězí steaky

 ...

Flank steak

Video recept: Grilovaný flank steak Flank steak s omáčkou chimichurri je jeden z nejznámějších stea...

Jehněčí kýta

 ...

Hovězí kebab se zeleninou

Rychlý perský kebab z hovězí roštěné marinovaný v marinádě z cibulové a citronové šťávy s grilovanou...

Mletý jehněčí šiškebab

Jehněčí šiškebab podle receptu z knihy Jak grilovat od Stevena Raichlena Namletá jehněčí kýta dochu...

Jehněčí steaky

Jehněčí steaky se sečuánským pepřem a koriandrem. Opět jeden z top receptů z knihy Stevena Raichlen...

100 %