Grilujeme hovězí a jehněčí maso

Sekaná se sýrem

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...

Hovězí trhané maso

Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...

Tomahawk steak

Ugrilovat dobře steak, tzn. propečený tak, jak bych chtěl je pro mnoho lidí velká věda. A ugrilovat ...

Hovězí steaky

 ...

Flank steak na grilu

V posledních letech velmi oblíbený flank steak a recept, jak na něj. Flank steak jsem koupil chlaze...

Jehněčí kýta

 ...

Hovězí kebab se zeleninou

Rychlý perský kebab z hovězí roštěné marinovaný v marinádě z cibulové a citronové šťávy s grilovanou...

Mletý jehněčí šiškebab

Jehněčí šiškebab podle receptu z knihy Jak grilovat od Stevena Raichlena Namletá jehněčí kýta dochu...

Jehněčí steaky

Jehněčí steaky se sečuánským pepřem a koriandrem. Opět jeden z top receptů z knihy Stevena Raichlen...

Jehněčí šiškebab

Maso nabodnuté na prutu je nejstarším způsobem grilování na světě. Každá kultura má svou verzi: Peru...

100%