Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...
Grilujeme hovězí a jehněčí maso: recepty a postupy
Upravit a ugrilovat jehněčí nebo hovězí maso nemusí být oříšek, když znáte správné postupy a triky. Prohlédněte si naše foto recepty a rady, inspirujte se a 100% zabodujete.
Steaky nebo kýta, kebab nebo sekaná – různé druhy masa, různé způsoby úpravy, různé chutě, ale vždy perfektní gurmánské výsledky. Nezapomeňte na potřebné koření a marinády.
Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...
Ugrilovat dobře steak, tzn. propečený tak, jak bych chtěl je pro mnoho lidí velká věda. A ugrilovat ...
...
V posledních letech velmi oblíbený flank steak a recept, jak na něj. Flank steak jsem koupil chlaze...
...
Rychlý perský kebab z hovězí roštěné marinovaný v marinádě z cibulové a citronové šťávy s grilovanou...
Jehněčí šiškebab podle receptu z knihy Jak grilovat od Stevena Raichlena Namletá jehněčí kýta dochu...
Jehněčí steaky se sečuánským pepřem a koriandrem. Opět jeden z top receptů z knihy Stevena Raichlen...
Maso nabodnuté na prutu je nejstarším způsobem grilování na světě. Každá kultura má svou verzi: Peru...