Grilujeme hovězí a jehněčí maso: recepty a postupy

Upravit a ugrilovat jehněčí nebo hovězí maso nemusí být oříšek, když znáte správné postupy a triky. Prohlédněte si naše foto recepty a rady, inspirujte se a 100% zabodujete

Steaky nebo kýta, kebab nebo sekaná – různé druhy masa, různé způsoby úpravy, různé chutě, ale vždy perfektní gurmánské výsledkyNezapomeňte na potřebné koření a marinády

Sekaná se sýrem

Pokud tvrdím, že všechno, co pečete doma v troubě lze upéct venku v grilu, tak u sekané a navíc v&nb...

Hovězí trhané maso

Hovězí trhané maso? Proč ne?! Vlastně je podle mne ještě lepší než již u nás hodně rozšířené a oblíb...

Tomahawk steak

Ugrilovat dobře steak, tzn. propečený tak, jak bych chtěl je pro mnoho lidí velká věda. A ugrilovat ...

Hovězí steaky

 ...

Flank steak na grilu

V posledních letech velmi oblíbený flank steak a recept, jak na něj. Flank steak jsem koupil chlaze...

Jehněčí kýta

 ...

Hovězí kebab se zeleninou

Rychlý perský kebab z hovězí roštěné marinovaný v marinádě z cibulové a citronové šťávy s grilovanou...

Mletý jehněčí šiškebab

Jehněčí šiškebab podle receptu z knihy Jak grilovat od Stevena Raichlena Namletá jehněčí kýta dochu...

Jehněčí steaky

Jehněčí steaky se sečuánským pepřem a koriandrem. Opět jeden z top receptů z knihy Stevena Raichlen...

Jehněčí šiškebab

Maso nabodnuté na prutu je nejstarším způsobem grilování na světě. Každá kultura má svou verzi: Peru...

94 %

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení