Váš košík je prázdný
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Pokud potřebujete poradit, začněte článkem Jak si co nejlépe vybrat kvalitní gril nebo zkuste naší poradnu, kde odpovídáme na zvídavé otázky našich zákazníků. Nebo si prohlédněte naše nejoblíbenější kategorie.
Pravé americké barbecue (barbeque, BBQ, apod.) má tři základní "pilíře" a to vepřové trhané maso (pulled pork), hovězí hrudí (beef brisket) a vepřová žebírka (pork ribs). Zkuste ale také např. trhané hovězí maso (pulled beef).
Pokud si budete chtít tyto dobroty, které se pomalu grilují při nízké teplotě i 10 a více hodin připravit doma, rozhodně se neobejdete bez koření na barbecue. Koření od mistrů, kteří svoje směsi ladí i několik desítek let.
Vyvážený a mnohonásobně odzkoušený poměr soli a černého pepře od guru hovězího hrudí - Aarona Franklina. Lze použít i na steaky.
Všechna tato koření jsou přímo ze "srdce" amerického barbecue - z Kansas City. Teď už jen zbývá okořenit pořádný kus masa, roztopit vhodný gril na BBQ na nízkou teplotu, připravit si špalíky na zauzování v grilu a můžete začít.
Najdete u nás značky jako např. Meat Church, Kosmo´s Q, Killer Hogs, Blues Hog a další.
TIP grilmastera: Dojdejte svým jídlům "něco" navíc díky kvalitnímu kampotskému pepři.