Některé vaše dotazy se opakují častěji. A tak jsme pro ně založili samostatnou rubriku, kde se na ně...
Základní rady a tipy: jak, co a proč, Strana 5
Autor: Tomáš Dytrych Prvním krokem k mistrovskému zvládnutí grilu je pochopit rozdíl mezi přímým a ...
Povrch nádobí Litinové nádobí Lodge není lisované z plechu. Je to železný slévárenský výrobek – tj....
CO DĚLÁ PELETOVÉ GRILY YODER SMOKER TAK UNIVERZÁLNÍ? Yoder Smoker gril na pelety ...
Autor: Tomáš Dytrych Proč vůbec čistit grilovací rošt? Co mi to přinese? A proč je čištění grilovac...
Autor: Tomáš Dytrych Mytí a údržba litinového nádobí (pánve, hrnce, tály) bez chemického nepřilnavé...
Autor: Tomáš Dytrych Zahradních plynových grilů je na našem trhu nepřeberné množství. Následuj...
Autor: Tomáš Dytrych Rozhodli jste se pořídit si gril a začít s grilováním? Výborně! Nejste si, ale...
Autor: Tomáš Dytrych Grily na dřevěné uhlí představují klasiku grilování se vším, co k němu patří –...
Autor: Tomáš Dytrych Elektrické zahradní grily zažívají v současné době opravdový „boom“. Ve chvíli...
Autor: Tomáš Dytrych Mnoho zákazníků se nás při koupi zahradního grilu na dřevěné uhlí ptá, co ješt...
Autor: Tomáš Dytrych Steak je jednoznačným testem schopností každého mistra grilu. V této části se ...